2777
2789
عنوان

میشه بگید چکار کنم

90 بازدید | 11 پست

من تو جمع با رفیقای پارنترم و  پارنترم خیلی صمیمی نیستم اما دوست دختر رفیق پارنترم 

اون با همه میگه می‌خنده شوخی می‌کنه همش با پارنترشم در حال بوسیدن و بغلن اما من تو جمعشون نمیتونم زیاد ن حرف بزنم نه شوخی کنم ، با پارنترمم تو خلوت صمیمیمم تو جمع در حد ی بوس و دستمون تو دست هم، بعد احساس میکنم پارنترم بدش میاد ازین حرکتم ک صمیمی نیستم ، چ کنم ؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب نمیتونم هی بخندم شوخی کنم صمیمی باشم

چرا کاری نداره حرف بزن مثلا دور هم نشستید بگو فلان روز بریم فلان جا نظرتون چیه یا اینکه باهاشون پلن باشگاه کافه بچین بیشتر رفت و آمد کن باهاشون خشک نباش

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

دوست پسر من اونجور دوست داره باشم ولی بقول تو نمیتونم صمیمی شم باهاشون ولی دختره نه اوکیه با همه😕

دوست پسرت توقع بیجا داره باید درک کنه که توام شخصیت خودتو داری نه اون چیزی که اون میخواد 

.....