2777
2789

بنده امسال پشت بودم؛ هیچ تلاشی برای خوندن نکردم تا همین اواخر اردیبهشت ماه که برای امتحانات شروع کردم. می‌دونم که رتبه ام قراره بد بیاد و در حد حسابداری های روزانه یا شاید هم مامایی آزاد اینا بیاد و در کل هیچکدوم رشته خوبی نیستن. قرار هم نیست پشت بمونم اما میخواستم در کنار اینکه میرم دانشگاه، برای سال بعد درس بخونم؛ اینبار جدی! برای یکی از پیراها یا فرهنگیان! 

با این حال من سه سالی میشه تو جو کنکور گیر کردم؛ بیرون نمی‌رفتم، مهمونی نمیرفتم، گردش نمی‌رفتم، رژیم نمیتونستم بگیرم، خرید لباس و وسایل جدید نمیتونستم و همش میگفتن بعد کنکور، عمل جراحی چشم دارم، دلم میخواد مثل دوستام گواهینامه بگیرم و... 

برای همین خیلی دودلم کع باید برای سال بعد چه غلطی بکنم. دلم میخواد زندگی کنم مثل یه نوجون عادی! هم سن و سالام دارن کیف زندگی رو میبرن اونوقت من شبیه پیرزن ها شدم..

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب خودت بوده...نه درس خوندی که ایندت بسازی نه زندگی معمولیت بردی جلو...اهمال کاری عزیزم

نه .. افسردگی داشتم و مشکل خانوادگی.. قرص مصرف میکردم متاسفانه و حالم بسیار بد بوده.. برای همین خانواده نمیذارن پشت بمونم چون نگران وضعیت روحیم هستن🙂

...

تعادل داشته باش گواهینامه و مهمونی و درس با هم برو تا مریض نشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین هر کی خودشو خوب میشناسهمیخونی واقعا؟ یا نهدولتی هم میگن محرومیت داره حالا نمیدونم درسته یا نهاگ ...

دولتی رو تا جایی که اطلاع دارم میگن فقط پیراها و رشته های خوب محرومیت داره، حالا باز موقع انتخاب رشته میخونم. 

از خوندن میخونم، من افسردگی داشتم که پارسال نخوندم، تحت درمان روان پزشک بودم و قرص می‌خوردم و این اواخر حالم خوب شده بود..! 

مشکل اینکه تصمیم رو نمیتونم بگیرم از بس شرایط کنکور رو هواست، اگه مشخص بود یه چیزی.. مشخص نیست سال بعد یازدهم اضافه میشه یا نه 

...

عشقم چطوری رتبه ات ب ماما ازاد میخوره اما ب فرهنگیان ن؟؟فرهنگیان تراز ۵۰۰۰ میخواد اما پیراها خیلی با ...

الکی میگن. من پارسال۶۷٠٠بودم دعوت نشدم.خیلیا هستن با تراز بالا بین پیرا و فرهنگیان، فرهنگیان رو انتخاب میکنن و همونا قبول میشن