2777
2789
عنوان

خونه پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 44 پست
آهان یعنی مرده خیانت کرده زنه سزد بشه یا برعکس؟🤔

ن خیانت عاطفی می‌کنه مرده 

سرد هم شده بخاطر خیانت 

تو باشی میمونی باهاش یا میری ب قیمت تجرد 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه پدر تا ی سنی اما بعدش ازدواج کنی بهتره من خودمو خیلی مهم میدونستم همیشه میگفتم من ازدواج نمیکنم و پیش مامان بابام می مونم ک اگه ی روزی کار داشتن انجام بدم اما بعداز اینکه ب ی خواستگارم جواب منفی دادم پدرم عصبانی شد کف میخای پیش ما بمونی چیکار کنی اونجا بود ک فهمیدم باید برم

من که زیاد توجه نمی کنم مهم اینه به من برسه ، خرجم کنه، نیازمو برطرف کنه

نیاز عاطفی مهم نیست ؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

مهمه ولی نه به اندازه رفاه و برطرف شدن نیازم ، حالا شوهر من اهل خیانت نیست ، خیانت کنه منم تلافی میک ...

خیانت می‌کنی 

منم سرد مزاجم اما ازدواج فقط رابطه نیست یکیو داشته باشی که کنارت باشه همراهت باشه بازم خوبه حالا سرد ...

من خودمم حرفت رو قبول دارم باشه سرد مزاج باشه خودمم سرد مزاجم چه بهتر ولی مردا معمولا فقط واسه همین ببخشید رابطه ازدواج میکنن نه واسه همراهی من همیشه تصورم اینه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
والا سنی نداری .بمون با فرد بهتری ازدواج کن خیانت عاطفی داره از کجا میدونی جنسی نداره

نه دیگه سنم بالا می‌ره