ترنم۱۶۳۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 5285 عنوان نمیبخشمت پدر😭😭 845 بازدید | 8 پست https://www.ninisite.com/discussion/topic/1637036/دلم-برای-خودم-خیلی-میسوزه-که-نه-محبت-پدر-دیدم-نه-محبت-شوهر?postId=54204095 پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab 1396/11/30 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنم۱۶۳۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 5285 باعث این ازدواج کوفتی تو شدی.. کاش دوسم داشتی پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
مامانی_ساشا عضویت: 1389/07/09 تعداد پست: 12031 عزيزم مردها در ايران فقط گيرنده محبتن نه دهنده محبت اينم بخاطر نظام پسر سالاريه و بساما بايد بريد مشاوره راهنمات ميشه مطمينن عاليه >*
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15115 ببخشش و رهاش کن و از حالا به بعد زندگیتو بساز گذشته رو به دوشت نکش دوست من فلجت میکنه حال متکلم از کلامش پیداست
مامانی_ساشا عضویت: 1389/07/09 تعداد پست: 12031 تازه اين محبت نديدن شما از پدرت باعث ميشه هميشه انتقام پدرتوًاز شوهرت بخواي بگيريمثلا وقتي بيرونه دلت خيلي براش تنگه اما اومد خونه تحملشو ندارياينا تبعات روابط كودكي فرزند با والد جنس مخالفشونه >*
ترنم۱۶۳۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 5285 ببخشش و رهاش کن و از حالا به بعد زندگیتو بساز گذشته رو به دوشت نکش دوست من فلجت میکنه نمیتونم😢😢 پدرم رو مقصر میدونم.. خودم خیلی نادونی کردم که ازدواج کردم.. ولی دختر بدی براش نبودم.. هیچوقت لاک نزدم.. لباس بد نپوشیدم پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
ترنم۱۶۳۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 5285 تازه اين محبت نديدن شما از پدرت باعث ميشه هميشه انتقام پدرتوًاز شوهرت بخواي بگيري مثلا وقتي بيرو ... اون لعنتی برام جبران نکرد.. حتا یه محبت ساده نمیکنه.. نمیدونم نمونه بی محبتیاشو تو اون یکی تاپیک که گفتم دیدی یا نه پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15115 نمیتونم😢😢 پدرم رو مقصر میدونم.. خودم خیلی نادونی کردم که ازدواج کردم.. ولی دختر بدی براش نبودم.. ه ... 😢😢😢 حال متکلم از کلامش پیداست
ترنم۱۶۳۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 5285 😢😢😢 😔😔😔😔😭😭😭 پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab