2777
2789
عنوان

نمیبخشمت پدر😭😭

845 بازدید | 8 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1637036/دلم-برای-خودم-خیلی-میسوزه-که-نه-محبت-پدر-دیدم-نه-محبت-شوهر?postId=54204095

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

باعث این ازدواج کوفتی تو شدی.. کاش دوسم داشتی

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اين محبت نديدن شما از پدرت باعث ميشه هميشه انتقام پدرتوًاز شوهرت بخواي بگيري

مثلا وقتي بيرونه دلت خيلي براش تنگه اما اومد خونه تحملشو نداري

اينا تبعات روابط كودكي فرزند با والد جنس مخالفشونه

>*
ببخشش و رهاش کن و از حالا به بعد زندگیتو بساز  گذشته رو به دوشت نکش دوست من فلجت میکنه

نمیتونم😢😢 پدرم رو مقصر میدونم.. خودم خیلی نادونی کردم که ازدواج کردم.. ولی دختر بدی براش نبودم.. هیچوقت لاک نزدم.. لباس بد نپوشیدم

تازه اين محبت نديدن شما از پدرت باعث ميشه هميشه انتقام پدرتوًاز شوهرت بخواي بگيري مثلا وقتي بيرو ...

اون لعنتی برام جبران نکرد.. حتا یه محبت ساده نمیکنه.. نمیدونم نمونه بی محبتیاشو تو اون یکی تاپیک که گفتم دیدی یا نه