لطفا هر کسی که مرده رو حذف کنن بابا ما غلط کردیم یه تاپیک میزنیم اینا همه جا هستن تو کوچه خیابون تو نی نی سایتم ما آرامش نباید داشته باشیم خو مینویسم شوهر دارم میان نظر میدنو درخواست میدن حقااااا که کثافتین
آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا من یکلمه نوشتم با شوهرم بنظرتون میشه باردار بشم که رگبار درخواستو نظرشون میاد خو آدم زشتش میاد ...
کلا بیمارن...مخصوصا که اسی داره از ارتباطش با همسرش میگه آخه یکی نیست بگه بی ناموس طرف متاهله خجالت بکش برو بمیر...اگر با دختره مجرد میخواستی دوست بشی یا بلانصبت با زنه این کاره که اونم باز مجرد باشه باز یه چیزی...با خودمون میگیم دختره مجرد میخواد ازدواج کنه زنه این کاره هم که تکلیفش مشخصه... ولی زنی که داره در مورده زندگی زناشوییش از خانمای سایت راهنمایی میگیره آخه چرا پیشنهاد میدی!! بعد نمیترسی خدا همینو برای مادر و خواهره خودت بخواد؟؟؟؟یا تویی که با زنه متاهل میخوای توی رابطه بری؟؟پس فردا زن میگیری اونوقت خدا همین درد و به جونه خودت میزنه حداقل از اون مردی خجالت بکش که زنشو به تاراج میبری خدا بیچارت میکنه آهه اون مرد میگیرتت...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
در کل اگه میشد قفل کنی کسی نتونه درخواست بده مشکلات حل میشد به کسی هم توهین نمیشد
من ماشینم خراب شد اینجا پرسیدم چندتا آقا راهنمایی کردن خوبم راهنمایی کردن ولی یه بار تو یه تاپیک از دهنم در رفت با شوهرم قهرم همون تایم نزدیک ۱۰ تا درخواست اومد
در کل مردا اینجا نباشن بهتره
در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍