2777
2789
عنوان

چقدر حس ناکافی بودن بدههههه🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست
عزیزم چی بالاتر از اینک شما یک مادر هستید اینک شما بتونید یک فرزند خوب و با تربیت تحویل این جامعه نا ...

ممنون. عزیزم از دلگرمیت . واقعا حرفاتون عین حقیقته .خانما بعد از بارداری و زایمان تازه میفهمن چقد بدنشون شگفت انگیزه و چقد رسالتشون بزرگه و صد البته که سعادت هرشخصی ازدواج و بچه نیست و نظر هرکسی برای زندگیش محترمه . چندروز پیش در جمع چند تا دکتر و دندنپزشک از اقوام بودم که هرسه مجرد بودن و خانم و داشتن از همکار خانمشون که پرسنل مرکز درمانه و به تازگی از مرخصی زایمانش برگشته و حالش بده صحبت میکردن که چون بچه 10ماهه میزارن خونه میاد دم ظهر سینه اش پر شیره درد میکنه و گریه میکنه که الان بچم باید شیرخشک بخوره و محروم بشه از سیرمادر و من چقد مادر بد و نالایقی هستم . خلاصه که اونجا فهمیدم چه اونکه شاغله حس ناکافی بودن داره چه من خونه دار فقط موندم از ماکه گذشت چطور باید جلوی این تسلسل باطل حس ناکافی بودن رو گرفت به بچمون منتقل نشه

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
دقیقاآدم وقتی کارایی که میکنه به چشم نمیان معلومه که این حسا رو میگیره من کاملن درکت میکنم چون تجربه ...

بله قبول دارم حرفاتون رو . مشکل امثال من سرمایه گذاری روی دیگرانه به جای سرمایه گذاری روی خودمونه. 

تازگیا به این فکر افتادم برم یه حرفه یاد بگیرم مثلا خیاطی ولی تو دوراهی موندم که درسم رو ادامه بدم یا حرفه . دیشب همسرم میگفت هرکدوم دوسداری ولی تو برای حرفه بهتری و منعطف تر . دیگه موندم

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله قبول دارم حرفاتون رو . مشکل امثال من سرمایه گذاری روی دیگرانه به جای سرمایه گذاری روی خودمونه. ت ...

بهترین کارو میکنی خشگلم🫠 

با توجه به چیزایی که گفتی و شناختی از ت پیدا کردم مطمئنم اعتماد به نفست هزار برابر میشههه 

میتونی مثلا بری تو کار دوخت و حرفه ای ادامش بدی 

پوللل توشههه هاا🥹😂🫀

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بهترین کارو میکنی خشگلم🫠 با توجه به چیزایی که گفتی و شناختی از ت پیدا کردم مطمئنم اعتماد به نفست هز ...

اره دقیقا چیزی که درک کردم اینه که پول شدیدا به ادما اعتماد به نفس میده . و پول ساز بودن بیشتر . 

اره دقیقا چیزی که درک کردم اینه که پول شدیدا به ادما اعتماد به نفس میده . و پول ساز بودن بیشتر .

دقییقا مخصوصا وقتی آدم مزد زحمات خودشو میخوره

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دقییقا مخصوصا وقتی آدم مزد زحمات خودشو میخوره

دقیقا همینه . 

میدونی راجع به مسئله ای که بالا گفتی چیزی که یه مرد رو جذب یه خانم میکنه و باعث ترجیح دادن اون خانم به دیگران میشه حسی هست که از خانم میگیره وگرنه چشم و ابرو و بقیه مال چندصباح اوله رو این موضوع خیلی فکر کن