2777
2789
عنوان

تنها امیدم به زندگی از بین رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 36 پست
ببین مهم از نظر ما یه چیزه. مهم در درگاه خداوند یه چیز دیگه است. شاید همون کارهایی که فکر می کنی ا ...

بله این رو میدونم 

ولی کاری به تاثیر مثبت اون کار تو زندگیه بقیه نداشتم 

نکته ی حرفم چیز دیگه ای بود 

منم کم کم با این قضیه حتما کنار میام البته اگه غیرانتفاعی بتونم کار کنم شما دبیر چه مقطعی هستین؟

حتما کنار میای

فقط به چشم خیر بهش نگاه کن

من ابتدایی تدریس می کنم

یه چیزی برات بگم

من یه زمانی از خدا بچه میخواستم!  ولی بچه دار نشدم،  هزار گره افتاد به کارم تا بچه دار نشم!  یادمه چقد غصه میخوردم!  ولی نهایتا چند ماه بعدش از همسرم جدا شدم!  تازه اون موقع چقددددددر خداروشکر می کردم که بچه ای وسط نبود که آسیب ببینه!  شاید اگر بچه داشتم مجبور میشدم بمونم!  یاد اون گله گذاریام از خدا افتادم و طلب بخشش کردم! 

خدا خواست چند سال بعدش با یه مرد بی نظیر آشنا شدم!  حالا کجا؟؟؟  چطوری؟؟؟  به واسطه ی همون مدرسه ی غیردولتی که درس میدادم! یعنی خدا خودش قشنگگگگگ میچینه همه چیزو فقط باید صبور باشی!!! 

الان که همسرمو می بینم روزی هزار بار شکر می کنم که بچه دار نشدم و جدا شدم!  یادمه چه غصه ها برا زندگیم خوردم!  اما به حکمتش اعتماد کردم!  دیگه بعد از اون همه چیزمو سپردم به خودش،  بابت هر چیزی زیاد غصه نمی خورم،  چون میگم مطمئنم خدا برام بهترینا رو میخواد! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی چون متوجه شدم تلاشای چندین سالم همش برای هیچ بودن شاید تا مدت ها انگیزه ی دوباره تلاش کردن ...

میگن هروقت خیلی ناامیدشدی اونجا خدادستتومیگیره تواین حالت برام دعا کن

من این ماه زمونه آخرین تیرشوبهم زدخیلی کم آوردم وماتم به خاطربچه هام فعلا سعی میکنم افکاربدو دور کنم برای توهم دعامیکنم مشکلاتت حل بشن طوری که دستگیربقیه بشی

حتما کنار میایفقط به چشم خیر بهش نگاه کنمن ابتدایی تدریس می کنمیه چیزی برات بگممن یه زمانی از خدا بچ ...

اره میدونم ی وقتایی ی اتفاقای بدی میافته برامون که منجر به اتفاقات خوبی میشن 

منم ته دلم ی امیدی هس که شاید حکمت خوبی توی بگور برون رویای معلمی باشه برام ولیییییی خب همیشه هر اتفاق بدی، خیری توش نیس

این چیزیه که خیلی ازش میترسم 

من نمیتونم کاملا خوشبین باشم 

میگن هروقت خیلی ناامیدشدی اونجا خدادستتومیگیره تواین حالت برام دعا کن من این ماه زمونه آخرین تیرشوبه ...

ممنونم که برام دعا میکنین 

منم براتون دعا میکنم 

بخصوص بعد از نماز 

معمولا تو حالت سجده اینکارو میکنم 

برای شماهم اینکارو میکنم