2777
2789
عنوان

تنها امیدم به زندگی از بین رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 36 پست
اره درسته ولی خب باوجود اینکه میدونیم فانیه همه چیز این دنیا ولی به ی چیزایی نرسیم داغون میشیم بعضیا ...

ببین مهم از نظر ما یه چیزه.  مهم در درگاه خداوند یه چیز دیگه است.  شاید همون کارهایی که فکر می کنی اصلا مهم نیست خیلی مهم باشه و باعث تغییرات زیادی بشه.  

مثلا یه روز یه مصاحبه کاری خیلی مهم داری.  تو مسیر راه با یه نفر هم صحبت می شی و از روی خیر خواهی و دلسوزی به طرف مقابل یه جمله ای می گی که باعث می شه یه مقدار کوچیک زندگی اش تغییر کنه  بعد که می ری مصاحبه کاری اونجا ردت می کنند و با ناراحتی برمی گردی خونه 

حس می کنی آن روزت حروم شده و بی ارزش بوده ، از نظر هدف های زندگی خودت بله این طور به نظر میاد  در صورتی که اگه هدف های خداوند ببینی. شما در زمان مناسب و در جای مناسب قرار گرفتین تا تاثیر مثبت تو زندگی فلان شخص داشته باشین! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

مرسی از حرفت ولی من امید دیگه ای ندارمشاید پیدا هم نکنم

اگر به خاطر آزمون استخدامیه

من خودم ۶ ماه شبانه روز خوندم!  از همه چیزم زدم!  بعد از سالها کناره گیری از درس دوباره اراده کردم و درس خوندم! 

حدود ۱٠ تومن کتاب خریدم!  

خیلی خیلی هم امید و انگیزه داشتم! 

تا پریروز عصر میخوندم تا دفترچه اومد!  

اما خب شهرم نیرو نمیخواد اصلا!  رشته م حذف شده و... 

ولی خب با این حال امروز زندگیمو از سر گرفتم

کلی استراحت کردم،  برنامه های دیگه ریختم،  رفتم بازار بعد از مدتها خرید کردم،  فیلم دیدم،  کلا خوب بود خوش گذشت!  

دیگه غصه خوردن و نا امید شدن از زندگی دردی رو دوا نمیکنه!  

مدام میگم حتما خیریت داشته!  ذهنتو مثبت کن عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا شرایطم مثل شماست و همین الان هم تو همین وضعیتم. دارم دنبال چیزهای شبیه به هدفم میگردم. ان ...

مرسی عزیزم از حرفت 

منم امیدوارم شادی رو پیدا کنین و زندگیتون خیلی خوب بشه 

اشکال نداره بگین برای چه چیزی تلاش کردین؟

من ۴سال تو دانشگاه و یک سال هم برای آزمون 

مرسی عزیزم از حرفت منم امیدوارم شادی رو پیدا کنین و زندگیتون خیلی خوب بشه اشکال نداره بگین برای چه چ ...

خیلی ممنونم گلم. ان شاالله دعای زیباتون در حق خودتون هم مستجاب بشه. منم تحصیلی. برای اپلای به خارج. دوبار ریجکت شدم

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
اگر به خاطر آزمون استخدامیهمن خودم ۶ ماه شبانه روز خوندم! از همه چیزم زدم! بعد از سالها کناره گیری ...

من بیشتر از یک سال خوندم 

اون ۴سال دانشگاهم حسابش کردم چون لیسانسم فقط برای آزمون کاربرد داره نه جای دیگه، هدفم از لیسانس گرفتنم فقط آزمون دادن بوده

پس نزدیک ۶سال از عمرم برای هیچ درس خوندم 

اینکه شما پذیرش این وضعیت خیلی سخت و ناراحت کننده نبوده براتون طبق گفته ی خودتون، دلیل نمیشه ناراحت کننده بودن بیش از حدش برای من از نظرتون منطقی نباشه 

قطعا چون آدما باهم فرق دارن، واکنشا هم متفاوته 

من خیلی زودزنج و احساساتیم 

یکی ژنتیکی بیخیاله که خوشبحالش کمتر زجر میکشه 

چقدر خوب کاش منم مثل شما بشم

من خیلی اعتقاد دارم که خدا با بنده هاش ارتباط می گیره فقط باید گوش به زنگ نشانه ها باشیم 

چند سال پیش یه عده بودن که خیلی منو اذیت می کردن طوری که یه بار تو خونه تنها که بودم از شدت فشار روحی انگار همه انرژی حیات از وجودم رفت کف حیاط دراز کشیده بودم و هیچ انگیزه و نیرویی برای بلند شدم نداشتم مثل یه مرده متحرک که هیچ دلیلی برای ادامه دادن ندارن.  انگار همه تلاش کردن برام بی معنی شده بود.  با همه وجودم می گفتم خدایا یه نشونه بهم بده.  یه چیزی بهم الهام کن  یه حرفی یه سخنی. یه انگیزه ای برای بلند شدن و ادامه دادن بهم بده ! 

حدود یک ربع گذشت (دقیقا مثل یه مرده که حس زندگی کامل از وجودش رفته بی حرکت بودم)  بعد یه لحظه حس کردم یه چیزی کنارم داره حرکت می کنه دیدم یه مورچه بود که نزدیک بود بره روی یه شاخه از موهام !  دیگه بلند شدم و موهام و بدنم تکوندم و رفتم تو اتاق 

اولش دلخور بودم که چرا هیچ نشونه ای نگرفتم ! بعد که در موردش فکر کردم دیدم خدا اون مورچه رو فرستاد که بگه اگه بلند نشی و حرکت نکنی چیزهایی میاد به سمتت که در شان و جایگاهت نیست !  من اون زمان دنبال انگیزه برای بلند شدن می گشتم  انگیزه ای که خدا بهم داد این بود که حرکت نکنی و رشد نکنی چیزهای پست میاد سراغت !   

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ممنونم دلیل رد شدنتون رو نگفتن بتون؟

نه همینه که اعصاب آدمو بهم میزنه

برای استخدامی غصه نخور. بازم آزمون میزارن

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
من بیشتر از یک سال خوندم اون ۴سال دانشگاهم حسابش کردم چون لیسانسم فقط برای آزمون کاربرد داره نه جای ...

من عاشق معلمی ام

۷ ساله مدرسه ی غیردولتی کار می کنم به امید اینکه یه روز استخدام بشم!  چقد سختی و رنج توی این مسیر ۷ ساله متحمل شدم!  امسال که ضریب شاغلین بهم میخوره!  امسال که متأهل شدم و درصد میگیرم از شانس من نه شهرم نیرو میخواد نه اصلا رشتمو میخوان!!!  یعنی اون امتیازا هیچ به هیچ شد! 

ژنتیکی هم بی خیال نیستم،  سرد و گرم زندگی رو زیاد چشیدم!  تسلیم محض امر خدا هستم به حکمتش اعتماد دارم! شاید مصلحت در قبولی من نبوده و مصلحت من جور دیگه ای رقم خورده باشه

من خیلی اعتقاد دارم که خدا با بنده هاش ارتباط می گیره فقط باید گوش به زنگ نشانه ها باشیم چند سال پیش ...

چه خوب که شما تغییر دادین خودتون رو ولی مشکل من خیلی فرق داره با مثال شما پس طبیعتا طبق شدت آسیباشون، هرکدوم به نوبه ی خودشون یجور صدمه روانی وارد میکنن 

این مشکل شمارو منم داشتم و کم کم باهاش کنار اومدم و مانع تلاشام نشد 

و اینم میدونم عزیزم برای اینکه بهم انگیزه دوباره سعی کردن بدین این حرفارو میزنین و ممنونم که وقت تایپ کردن براش گذاشتین 

ولی آدما همشون قرار نیس با حرفای امیدبخش تغییر کنن 

من شاید بهتر باشه تحت درمان قرار بگیرم 

بعد ی مدت پشت سر گذاشتن دوره ی درمانی شاید عوض شم 

چون مسئله سر ۶سال جون کندنه 

۶ماه بود اینقدر داغون نمیشدم 

من عاشق معلمی ام۷ ساله مدرسه ی غیردولتی کار می کنم به امید اینکه یه روز استخدام بشم! چقد سختی و رنج ...

منم کم کم با این قضیه حتما کنار میام البته اگه غیرانتفاعی بتونم کار کنم 

شما دبیر چه مقطعی هستین؟

چه خوب که شما تغییر دادین خودتون رو ولی مشکل من خیلی فرق داره با مثال شما پس طبیعتا طبق شدت آسیباشون ...

۶ سال تحصیلتون می گین؟

نه همینه که اعصاب آدمو بهم میزنهبرای استخدامی غصه نخور. بازم آزمون میزارن

دوباره با ظرفیتای تک نفره برای هر شهر هعی 

من مامانم معلم 

استخدام رسمیه 

مدام بهش میگم شغلت آرزوی منه 

خودش بیزاره از شغلش 

ولی اصلا بهش حسودی نمیکنم چون فرشته ی زندگیمه 

اون زمان که مامانم استخدام شد

شرایط زیاد سخت نبود 

اصلا آزمونی درکار نبود 

خیلی زمان گهی بدنیا اومدیم 

۴سالونیمش برای تحصیله بقیش درس خوندن برای آزمون

عیب نداره فکر کردم چی شده!  

حالا اگه درس نمی خوندی یعنی عمرت نمی رفت؟   برای آزمون هم خوندی کلی ذهنت ورزیده شده و اطلاعات عمومیت بالا رفته!  شایدم سال بعد ظرفیت ها تغییر کرد و تونستی دوباره شرکت کنی!