2789
عنوان

داداش رفیقم

378 بازدید | 16 پست

پسر خوبیه از بچگی با هم بزرگ شدیم ۱۵ سالشه همسن من جا داداشمه خواهرشم ۱۶ سالشه من همیشه با شورتک های تا زانو هستم تو حیاط بعد اینم امروز اومد تو حیاط منم با شورتک تقریبا تا زانو پام بود این شورتک بسکتبالی ها نمیدونم کار بدیه اینطوری ولی من اکثر مواقع اینطوریم یه موقع ها رو ماشین مینشستم در حیاطم باز ولی امشب نمیدونم چرا اینطوری شدم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

فیک آدامسی؟

الان تاپیک میزنه میگه غرب زده ها فلان فلان شده ها😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منظورت اینه چطوری یعنی باشه بده؟خوب شورتک تو حیاط خونم دیگه کاری ندارن خانوادم

منظورم اینه که اونا براشون عادیه این چیزا ؟ خانواده ازادی ان ؟ که گفتی اره 

منم میگم خوب هیچی دیگه ، بعدشم اون باید در میزد بعد میومد تو

منظورم اینه که اونا براشون عادیه این چیزا ؟ خانواده ازادی ان ؟ که گفتی اره منم میگم خوب هیچی دیگه ، ...

یه نگاه های ریزی داشت ولی خوب عادیه فک کنم

والا تعجب نکردن از این کارم

تپل نیستم تو پرم ولی لباس جذب نمی پوشم کلن

خودت بهتر میدونی من نمیدونم دقیقا تصویری تو ذهنم نیست که بخوام بگم ولی اگ میگی ۱۵ سالشه اینو میدونم که اوج هیجاناتشه و جاهل ، زیاد جلوش ظاهر نشو باهات تو فکرش ج.ق میزنه من اینو از خودشون شنیدم 

خودت بهتر میدونی من نمیدونم دقیقا تصویری تو ذهنم نیست که بخوام بگم ولی اگ میگی ۱۵ سالشه اینو میدونم ...

خیلی سختمه با این ذهنیت زندگی کردن واقعا دیگه کم کم از جنس نر داره بدم میاد یعنی چه خودش خواهر داره پس با تصویر خواهرای خودشون باید بزنه دیگه 

خیلی سختمه با این ذهنیت زندگی کردن واقعا دیگه کم کم از جنس نر داره بدم میاد یعنی چه خودش خواهر داره ...

عزیزم چون سنش کمه اینجوری گفتم ، الان اوج هیجاناتشه و نمیفهمه ... چون از طریق خانواده اگاهی نداره و با خودش اشنا نیست اینا همش بخاطر جو مدرسه ای هست که پسرا توش هستن ، معنیش این نیست که ذاتشون خرابه ❌️ چند سال بعد متوجه اشتباهشون میشن ، اما نه همشون ، بعضیاشون واقعا براشون تبدیل به یک بیماری میشه