مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 عنوان توروخدا کسی اینجا پرستار نیست 🥺🥺 122 بازدید | 14 پست راسته میگن باردار باشی اجازه شروع طرح نمیدن؟ من فک کنم باردارم 1404/03/20 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 شما طرح و شروع کن از کجا میخوان بفهمن بارداری یعنی میگی نگم بهشون ؟ خب راسته میگن اجازه شروع نمیدن؟؛
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17090 یعنی میگی نگم بهشون ؟ خب راسته میگن اجازه شروع نمیدن؟؛ من تو اطرافیانم کسی با شرایط شما ندیدم راستشولی با این قانون جوانی جمعیت بعید میدونم ایراد بگیرنمنتهی پیشنهاد میکنم اگه باردار بودی شروع نکنی، خیلی سختت میشه بذار دو سه سال دگ برو طرح
مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 من تو اطرافیانم کسی با شرایط شما ندیدم راستشولی با این قانون جوانی جمعیت بعید میدونم ایراد بگیرنمنته ... خب دلم میخاد حداقل تا بدنیا اومدن بچه چند ماه از طرح مو رفته باشم و اینک سال اول طرح مرخصی زایمان میدن ؟ با حقوقه یا بدونش؟
مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 من تو اطرافیانم کسی با شرایط شما ندیدم راستشولی با این قانون جوانی جمعیت بعید میدونم ایراد بگیرنمنته ... عزیزم میتونی برام بپرسی با این شرایط اجازه شروع طرح دارم یا نه؟ 🥺
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17090 خب دلم میخاد حداقل تا بدنیا اومدن بچه چند ماه از طرح مو رفته باشم و اینک سال اول طرح مرخصی زایمان می ... تا جایی ک میدونم توی طرح اجباری مرخصی زایمان تعلق میگیره مرخصی زایمان ۹ ماهه و با حقوق و فک کنم از طول دوره طرحت کم میشهولی اگه بخوای مرخصی زایمان بگیری ، شروع به کار کردی دگ تا آخر ۹ ماه که زایمانته باید بری
مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 تا جایی ک میدونم توی طرح اجباری مرخصی زایمان تعلق میگیره مرخصی زایمان ۹ ماهه و با حقوق و فک کنم از ط ... مگه اینک دگ گواهی پزشکی داشته باشم یا مرخصی بدون حقوق بگیرم آره ؟ من واقعا عاشق بچه ام 🥺 دلم میخاد مثبت باشه این ماه از طرفی شغلمم برام مهمه
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17090 عزیزم میتونی برام بپرسی با این شرایط اجازه شروع طرح دارم یا نه؟ 🥺 نه دگ الان جایی ک کار میکنم نیروی طرحی نمیگیرن، در جریان نیستنشما ثبت نامتو انجام بده، اسمت درومد برو با اون مرکز صحبت کنتازه هنوز از بارداری مطمین هم نیستی
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17090 مگه اینک دگ گواهی پزشکی داشته باشم یا مرخصی بدون حقوق بگیرم آره ؟ من واقعا عاشق بچه ام 🥺 دلم میخاد ... اره مگه استعلاجی بگیری
مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 نه دگ الان جایی ک کار میکنم نیروی طرحی نمیگیرن، در جریان نیستنشما ثبت نامتو انجام بده، اسمت درومد ب ... آره ولی اقدامم دلم نمیخاد بخاطر طرح از خیر بچه بگذرم فعلا اقداممو قطع کنم
مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 اره مگه استعلاجی بگیری ان شاءالله ک هرچی خیره پس میگی اگه باردار هم بودم اون اول بهشون نگم
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17090 ان شاءالله ک هرچی خیره پس میگی اگه باردار هم بودم اون اول بهشون نگم فارغ التحصیل امسالی؟انقدر زود که نمیتونی بری طرح، میتونی؟
مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 فارغ التحصیل امسالی؟انقدر زود که نمیتونی بری طرح، میتونی؟ یک ماه دگ فارغالتحصیلم آره همین بعد فارغالتحصیلی میشه درخواست داد تقریبا دوماه بعدش میشه رفت طرح
مهرساحسنا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 4278 فارغ التحصیل امسالی؟انقدر زود که نمیتونی بری طرح، میتونی؟ حداکثر تا سه ماه