2777
2789
عنوان

دکوراتیو

50 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها اونایی که امتحان عملی تابلو دکوراتیو رو تو فنی و حرفه ای دادن بیان بگن موضوع تابلو رو خودمون انتخاب میکنیم یا ممتحن میده ؟؟؟

💔💔💔💔💔💔

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم نتیجه پی آر پی زانو تون چی شد ؟ بهتر شدی؟ من زانوم آرتروز داره

سلام عزیزم خواهش میکنم نه اصلا از پی آر پی راضی نبودم چون بعد از تزریق بدتر شد هنوز هم مشکلم برطرف نشده اصلا هم به کسی توصیه نمیکنم که تزریق کنه چون من هم ژل تزریق کردم هم پی آر پی کلا بی فایده بود به نظرم بیشتر برای پر کردن جیب یه مشت دکتر بیسواد هستش . اگه آرتروز داری آب درمانی برو ورزش یوگا و ورزش برای تقویت عضلات زانو انجام بده از نظر تغذیه هم رعایت کن اگه اضافه وزن هم داری سعی کن کم کنی یه سری مکمل هم هست میتونی زیر نظر دکتر استفاده کنی امیدوارم بهتر بشین 

💔💔💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خواهش میکنم نه اصلا از پی آر پی راضی نبودم چون بعد از تزریق بدتر شد هنوز هم مشکلم برطرف ن ...

اتفاقا آب درمانی و ورزش می رم اما واقعا اذیتم ..

پس با این حساب سراغ پی آر پی و ژل نرم 

ممنون 

کاش خوب بشم 

مال شما آرتروز ه ؟ شدیده یا خفیف ؟ 

[QUOTE=389105708]اتفاقا آب درمانی و ورزش می رم اما واقعا اذیتم .. پس با این حساب سراغ پی آر پی و ژل نرم  ممنون ...[/QUOTE                                             هر ورزشی برای شما خوب نیست من سالها باشگاه میرفتم برای ایروبیک و فیتنس و پیلاتس ولی الان دیگه نمیرم چون برای زانو ضرر داره تو خونه با سی دی یوگا کار میکنم و ورزش مخصوص زانو رو انجام میدم.. مثلا ایروبیک تو باشگاه برای زانو خوب نیست ولی تو آب خیلی خوبه .. البته میگم تجربه شخصی منه از تزریق شاید کسی باشه که راضی باشه من برای هر زانو چهار جلسه ژل تزریق کردم فایده نداشت دو سال بعد خواستم دوباره تزریق کنم رفتم برای زانوی چپ یک جلسه پی آر پی تزریق کردم خیلی اذیت شدم تا الان یه روز خوش نداشتم مثلا قبلا میتونستم رو زمین بشینم یا زانومو خم کنم الان دیگه نمیتونم یا از دستشویی ایرانی استفاده کنم الان دیگه نمیتونم کلا زانوم داغون شده دو بار هم رفتم به دکتر گفتم ولی همش الکی دارو تقویتی داد و گفت برو آبدرمانی یا برای بعضی از افراد یک ماه طول میکشه دردشون کم بشه ولی الان چند ماه هستش که زانوم داغون شده اونروز زنگ زدم باهاشون دعوا کردم خدا ازش نگذره 

💔💔💔💔💔💔

منم ورزش های کششی و اصلاحی می رم ..چقدر اذیت شدید میشه لطفا بگید چند ساله تونه ؟

البته بعضی از اونایی که پی آر پی تزریق کردن راضی بودن شاید هم بستگی به بدن هر کسی داره من که راضی نبودم اگه به گذشته برگردم اصلا تزریق نمیکنم 

💔💔💔💔💔💔