2777
2789
عنوان

شنیدم امسال آخرین سال

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مازاد هم دارن دیگه دانش آموز خیلی کم میشه سال به سال این ۱۰ سال هم هر ننه قمری رو برداشت دیگه

چرا دانش آموز کم میشه؟ خب بچه ها بزرگ میشن هی میان جاشون

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
والا شغل آزاد درآمدش بیشتره

واسه درآمدش نیس علاقه شدید دارم به این شغل 

خیلی زحمت کشیدم با دوتا بچه از راه دور درس خوندم پاییز لیسانس میدن بهم 

اونم که اینجوری همه چیز به هم ریخت

والا شغل آزاد درآمدش بیشتره

همین ایتقدرم بیچاره ها رو حرص میدن خانواده ها(والدین بچه ها)

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

واسه درآمدش نیس علاقه شدید دارم به این شغل خیلی زحمت کشیدم با دوتا بچه از راه دور درس خوندم پاییز لی ...

فقط ترخدا اگر معلم شدی ی معلم بی اعصاب و وحشی نشو ببخشید روک گفتم از بس از معلم وحشی و روانی دخترم شکارم. واقعا نمیدونم کسی چاقو زیر گلوی بعضی معلما گذاشته ک بیان معلم شن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
فقط ترخدا اگر معلم شدی ی معلم بی اعصاب و وحشی نشو ببخشید روک گفتم از بس از معلم وحشی و روانی دخترم ش ...

تو دعا کن من معلم شم 

من خیلی صبورم بخدا و عاشق معلمی 

فقط خدا کنه ازمون و کنسل نکنن

تو دعا کن من معلم شم من خیلی صبورم بخدا و عاشق معلمی فقط خدا کنه ازمون و کنسل نکنن

انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم. افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

🔴 #فوری l جذب معلم تا دو سال آینده بسته می‌شود!!

تعطیلی تعدادی از پردیس های فرهنگیان

🔹 اسفندیار چهاربند، کارشناس آموزشی و رئیس اسبق مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت:

جذب معلم تا دو سال آینده بسته و تعدادی از پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان نیز از سال ۱۴۱۰ تعطیل خواهد شد.

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️