2821
2789
عنوان

ترس از سقط

551 بازدید | 18 پست

توروخدا کمکم کنین

من چند هفته است که باردارم

اما گاهی دو طرف تخمدونام تیر میکشه

امشبم احساس میکنم زیر دلم ورم کرده

ویکم.درد دارم

میشه بگید علائم سقط چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الحمدلله فقطدرد دارم نماز بخونم یا خم و راست شم درد میگیره الانم دراز کشیدم زیر دلمو دست میزنم ...

خب اصلا نگران نباشید بدون خونریزی احتمال سقط وجود نداره 😊

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

منم تخمدونم تیر میکشه، این فکر میکنم از علایم حاملگی باشه. الکی بخودت استرس نده، اگه لکه بینی داشته باشی اونوقت شاید بشه گفت سقط، اونم خیلیا اکه بینی دارن بازم سقط نمیکنن، پس الکی استرس نده بخودت

نمازت و بشين بخون منم تو سه ماهم كلي درد دارم نشسته بخون مهرو بيار بالا دولا نشو چيزي برندار بخواب اسنراخت كن يه دوًهفته چيزي نيست همه همينن

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
واقعا این دردا پس واسه چیه؟

طبیعیه مشکلی نیست اگه خیلی مدتشون طولانی شد و خیلی بهتون فشار میورد که نتونستید تحمل کنید با دکترتون مشورت کنید

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍
نمازت و بشين بخون منم تو سه ماهم كلي درد دارم نشسته بخون مهرو بيار بالا دولا نشو چيزي برندار بخواب ا ...

خدا اززبونت بشنوه

یکی بهم.گفت این دردا علائم سقطه

دارم سکته میکنم

نه بابا سقط چيه الان همه درد دارن خون ريزي شم عاديه تا چهار ماه من عروس خالم و دختر خالم تازه زايمان كردن هر دو تا بيمارستان درد داشتن ميگن دختر بيشتره دردش سوره مريم و انشقاق گوش كن جنين و حفظ ميكنه

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز