2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون ۱۳۰ اونجا نگفتن

عزیز بیرون و ولش کن اصل سنجشیه که اونجا میگیرن چرا نگفتن نمره رو اعلام میکنن قبولی ۱۲۰ ه ، جهش برای چه کسیه؟

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

گلم میشه بدونم برای جهشی اول به سوم کتاب های هدیه و قرآن هم آزمون داد پسرتون؟

سلام عزیزم، بله هدیه و قرآن هم جز برنامه بود ما زنجان بودیم ،بستگی به آموزش پرورش ناحیه داره، روال اینطوره که اول یه تست هوش میگیرن ازش بعد برنامه میدن برا شهریور که کتابارو امتحان میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم، بله هدیه و قرآن هم جز برنامه بود ما زنجان بودیم ،بستگی به آموزش پرورش ناحیه داره، روال ا ...

ممنون گلم جواب دادید. منم برای پسرم اول به سوم رو درخواست جهش دادم. قرآن و هدیه هم باهاش کار میکنم. ولی بعضی ها تو نی نی سایت گفتن نیازی نیست شک کردم. شنبه میرم میپرسم از آموزش پرورش حتما. 

تست هوش هم راهنمایی کردین دوستان رو ممنونم، منم استفاده کردم 🙏

ممنون گلم جواب دادید. منم برای پسرم اول به سوم رو درخواست جهش دادم. قرآن و هدیه هم باهاش کار میکنم. ...

خواهش میکنم عزیزم، انشالله که قبول میشه ،براتون آرزوی موفقیت دارم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40