2777
2789
عنوان

منم پد بهداشتی

145 بازدید | 10 پست

من تو بچگی خیلی لوس بزرگ شدم این تا زمانی که ۷سالم بود اینجوری بود تا اینکه بزرگ‌تر شدم انگار از چشمشون افتادم

اصلا رفتار درستی باهام نداشتن

بابام همیشه توهین لفظی می‌کرد و اجازه تفریح به من نمیداد 

اجازه نداشتم خواسته ای داشته باشم

دوست نداشت اصلا کنارش باشم

از بازی کردنام متنفر بود

از صحبت کردنم متنفر بود

از اینکه تو خونه بودم معذب بود

کنم زیاد تو خونه نمیومدم تو اتاقم میموندم

همیشه تنها بزرگ شدم با گریه بزرگ شدم 

وقتی کوچک بودم برام عروسک میخرید همه حسرتشو میخوردن ولی وقتی بزرگ شدم ۱۰ سالم شد حتی بهم میگفت کاش زودتر بری از خونه

بهم محبت نمیکرد توجهی نمیکرد منم سعی میکردم کمتر به چشمش بیام مامان خانه دار بود چاره ای جز همراهی بابام نداشت

بادمه ساعت ها گریه میکردم مامان آخرش تو حموم خونه قفلم میکرد

منو تنهایی میفرستادن بیرون و نفس راحتی میکشیدن یه چند ساعتی از دستم

الان بزرگ شدم ۲۵سالمه تا فهمیدن دارم میوفتم تو دم و دود همه جی عوض شد یه سالی میشه که رفتارشون بهتر شده اما میگن چرا اصلا احترام نمیزاری؟

من اصلا نمیتونم خانواده رو دوست داشته باشم تنم زخمه روحم هنوز زخمه با خاطرشون سیگار رو ترک کردم و با دوستام قطع رابطه کردم اما دیگه بیشتر از این نمیتونم 

ببین تو چه کاری مهارت داری همونو یاد بگیر خودتو سرگرم اون کن وقت بذار پیشرفتش بده هیچ کس جز خودت ناجی رفیق مشاور خودت نمیتونه باشه هیچ آدمی حتی خانواده به آدم ماندگار نیست همه یک روز میرن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

حق داری عزیزم

هر چی بگی حق داری

اما هممممه تلاشتو بکن که بتونی موفق بشی و بری برای خودت تنها زندگی کنی و از زندگیت لذت ببری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو چه کاری مهارت داری همونو یاد بگیر خودتو سرگرم اون کن وقت بذار پیشرفتش بده هیچ کس جز خودت ناج ...

باشه خودم سرگرم میکنم

اتفاقا دارم زبان آلمانی و اسپانیای یاد میگیرم به زودی هم دانگشه شریف ارشد قبول میشم چون خیلی دارم درس میخونم

باشه خودم سرگرم میکنماتفاقا دارم زبان آلمانی و اسپانیای یاد میگیرم به زودی هم دانگشه شریف ارشد قبول ...

ای ماشاالله بهت موفقیتت برامون تعریف بدی قشنگم 👏👏👏👏👏👏👏👏🎀

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

☹️❤️تمام سعیمو میکنم

منم مامانم خیلی تا همین دو سال پیش باهام بد رفتار میکرد

خب هیچوقت این کاراش از یادم نمیره، از چشمم افتاده

ولی به محض اینکه موفق شدم، دورم میگرده

چون میدونه الان انقدر توانایی دارم که کوچک ترین حرفی بهم بزنه میتونم جمع کنم برم جدا زندگی کنم

جرئت نداره دیگه هیچچچچی بهم بگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
منم مامانم خیلی تا همین دو سال پیش باهام بد رفتار میکردخب هیچوقت این کاراش از یادم نمیره، از چشمم اف ...

کاش منم زودتر برم دیگه این زندگی برای من نیست هر چقدر هم خوب باشن نمیتونم باهاشون خوشحال باشم🥺

ممنونم ازت امیدوارم یه جایی ک فکرشو نمیکنی ذوق بیاد تو زندگیت 🥲💖

قربونت برم عزیز دلم ❤️

کاش منم زودتر برم دیگه این زندگی برای من نیست هر چقدر هم خوب باشن نمیتونم باهاشون خوشحال باشم🥺

منم همینم

کاملا درکت میکنم