2777
2789
عنوان

کرونا

378 بازدید | 22 پست

سلام مگه باز کرونا اومده ؟

روز اول تب و لرز داشتم اواردم بالا

بعد بینیم کیپه هنوز سرفه 

حس میکنم مو تو حلقمه حالت تهوع میگیرم

اشتها ندارم

حال ندارم چیکار کنم خسته شدم این وضع 😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اسهال و استفراغ داره حالت تهوع و کم اشتیایی شدید 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
شبیه کرونا ولی بد تر . حجاج از عربستان آوردن توی اهواز پخش شده بچه کوچیکا هم میگیرن

علائمش چیه؟

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

آره اهواز کرونا و بیماری مرس اومده شدییییید

مرس از شتر منتقل میشه. انتقال انسان به انسان نداره. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مرس از شتر منتقل میشه. انتقال انسان به انسان نداره.

لره منم شنیدم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭