2777
2789

بچها شمام مثل من دلتون میگیره و ناراحت میشین از این وضع گرونیا🥲☹️خیلی عذاب وجدان میگیرم یجوری میشم سر خریدا و خرجای نامزدی و عقد اینا

تمومم نمیشن لامصب🤦🏻‍♀️

دلم میخواد زودتر بگذره این روزا

بیچاره هم پسرا هم ما دخترا🤦🏻‍♀️

🤎🧸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طرف نامزدمه همه چی اوکیه خیلیم اصرار داره برا ازدواج ولی خریدن جهیزیه سخته وسایلا افتضاح گرون بااینکه بیشتر جهازمو  اون گرفت توهمین وسایلای ریز موندم 🤦🏻‍♀️

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
اره خیلی حتی سر یه کفش خریدن هم عذاب وجدان داشتم

دقیقا میفهمم چی میگی

من بخدا هرچی بگم نامزدم فورا میخره ولی خودم عذاب وجدان میگیرم 

خیلی خرج کرده بیچاره تا الان🤦🏻‍♀️

🤎🧸

دقیقا میفهمم چی میگیمن بخدا هرچی بگم نامزدم فورا میخره ولی خودم عذاب وجدان میگیرم خیلی خرج کرده بیچا ...

آخی قدرشو بدون بازم خداروشکر نه نمیگه ایشالا سفید بخت بشی عزیزم🤍

ولی زور خدا از همه بیشتره🌸