2777
2789

اصلا نمیتونم درس بخونم برای آزمون استخدامی

انگیزه و میل ندارم و حوصله درس ندارم

30 سالمه و مجردم. توی خونه کار فریلنسری دارم که درامد خوبی نداره

ولی از کار بیرون نفرت دارم با روحیم جور در نمیاد

خانوادمم گیر دادن معلمی شرکت کن قبول شو برو سرکار

ولی واقعا نمیتونم درس بخونم و ظرفیت ها هم خیلی کمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همنسن توام روانم دیگه نمی‌کشه با این ازمونای مسخره شون معلمی هم دیگه ارزش خوندن نداره سی کتاب کی ...

هر چی بهشون میگم کلا ظرفیتش یکی دو نفره و منم نمیتونم درس بخونم میگن تو ثبت نام کن. میگم خب ثبت نام کنم اینهمه پول بدم برای چی وقتی نمیخونم و ظرفیت انقدر کمه

یعنی چی

یا باید استان خودت بزنی استانهای دیگه هم میشه ولی اگه شهرستان اطرف خودت یا شهرستانهای دیگه بزنی اونا امتیاز بومی دارن یعنی شعرستانیا پنجاه درصد امتیازشون بالاتر از تو میشه حالا بجز امتیاز متاهلی و بچه دار بودنشون

[QUOTE=385042119]شهرستانیا بومی رو کردن ۵۰ درصد[/QUOTEآره رشته من یه نفر برمیداره اونم آقا فقطخانم ه ...

استان منم نخاست شهرستان هم بخاطر بومی بودن نمیشه انتخابش کرد استان دور هم ارزش نداره

استان منم نخاست شهرستان هم بخاطر بومی بودن نمیشه انتخابش کرد استان دور هم ارزش نداره

ببین الان من مشهد زندگی میکنم واسه محل ازمون زدم نیشابور 

ینی بمنم این تعلق میگیره؟؟؟ نیشابور اطراف مشهدا

2790
2778
2791
2779
2792