2777
2789
عنوان

به نظرتون این رفتار عادیه

65 بازدید | 9 پست

یه پسر تواینستا پیام داده بعدگفتش از طریق پیجتون ازتون خوشم اومد و این حرفا و پیجش پر از دختره 

ازش پرسیدم به جز من به این دختر های تو پیجت پیام دادی گفتی میخوای باهاشون آشنا شی؟

بعد برگشت صادقانه گفت آره میخوام بایه نفر آشنا بشم به خاطر همین قبل شما به چند نفر پیام دادم ولی تا شما جوابم رو ندین پیام اون هارو سین هم نمیکنم 

اونم دخترای یه شغل خاص مد نظرش بود 

شما چی فکر می کنین ؟

دل ک نیست ترمیناله 

چ هولیه این

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر هَوَله

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نظری ندارم 

فقط آشنا نشو از زندگیت بدون وجود ی پسر لذت ببر واقعا بعد اومدن یک جنس مخالف داخل زندگیت خیلی چیزایی که تصور میکردی راجب رابطه با ی پسر اتفاق نمیوفتن و برعکس یچیزایی اتفاق میوفته که خیلی پشیمون میشی و زندگی قبل اومدن اون آدم دلت واسه اون زندگی تنگ میشه

دوستی مجازی همینه دیگه.کلا روال دوستی همینه پیسنهاد میدن هرکی قبول کرد اابته بعضیا میتونن با چند نفر باهم باشن که خب معمولا بیکار و علاف و به درد نخورن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
بعد برگشته میگه من قصدم با شما جدی هست کسایی که پیام دادم هم سین نکردم من تعهد حالیم میشه

سناریو تکراری 

اینارو همه از برن 

سیکشو بزن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود