2777
2789
عنوان

درمان شلختگی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست

فقط یه راه داره اونم اینه که به خودت بگی برای بعد ندارییییییییییم . هر چیزی سرجایش نبود همون لحظه که دیدی بذار سر جایش هر آشغالی ریخت زمین همون لحظه جمع کنی هر به هم ریختگی بود همون لحظه که به هم ریخت جمع کنی . بعد از یک هفته هم بچه ها عادت میکنن هم خودت حسابی لذت میبری . من یه دو ساله دارم یه پنج ساله اونا هم پشت سر من جمع میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم بی انگیزه ای. صبح ک بیدار میشم پادکست میزارم و همراه با اون کارامو انجام میدم. هم یه چیز ...

آره دقیقا خیلی بی انگیزه ام هی نگاه به ساعت میکنم میگم وقت هست هنوز نیم ساعت که مونده شوهرم سر کار برسه پا میشم با عجله همه کارا رو میکنم

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
اگه برم خونه کسی که مرتبه اونقدر حرص میخورم انقدر خودمو فحش میدم که چرا من اینجوری نیستم ونمیتونم تح ...

منم قبلا مثل تو بود خانومی 

تا اینکه ازدواج کردم .شوهرم از شلختگی بیزاره مجبور شدم تلاش کنم که بهتر بشم الان ۳سالهازدواج کردم خداروشکر ۸یلی از قبلم بهترم

و اما کارهایی که برای درمان خودم کردم 

۱. نوشتن چک لیست روزانه و عمل کردن بهش

۲.دنبال کردن پیج صبورا جانباز و لیلی دیلی و کلی کدبانوی دبگه 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

آره دقیقا خیلی بی انگیزه ام هی نگاه به ساعت میکنم میگم وقت هست هنوز نیم ساعت که مونده شوهرم سر کار ب ...

برای خودت ارزش قایل باش چرا باید قبل از اومدن شوهر همه جا رو تمیز کنی؟؟؟؟ از صبح همه جا باید برای خودت تمیز باشه . 

آره دقیقا خیلی بی انگیزه ام هی نگاه به ساعت میکنم میگم وقت هست هنوز نیم ساعت که مونده شوهرم سر کار ب ...

خب اول از همه اینستا و هرجا ک بهش اعتیاد داری رو پاک کن. واقعن تاثیر داره. 

یه اصل هست ک میگه وقتی حوصله آدم سر بره تازه خلاقیتش شروع میشه. وقتی اینستا یا مجازی نباشه برمیگردی ب دنیا حقیقی. یه مدت سعی کن خونه ات مرتب کنی غذای جدید بپزی. و اینکه به خودت برچسب شلخته بودن نزن اصلا. کاملا  قابل حله

🌱

وای وای منم تو جای به هم ریخته اعصابم آروم تره تا جای مرتب

بعد یه ذهنی ام دارم یهو میبینی وسط یه عالم شلوغی یه نفر ازم سوزن بخواد میرم از یه جای شلوغ و بیربط بهش سوزن رو میدم 

کلا نظمم تو بی نظمیه