2777
2789
عنوان

من اومدم قهر

224 بازدید | 22 پست

دارم جلسات مشاور رو میرم 

امروز شوهرم زنگ زد ، عموم مهمانی داده همه ی خانواده پدریم هستن و ..... اگر میای به عموم میگم منم میام اگر نه میگم نمیام 

با پدرم مشورت کردم میگه برو 

من نمی‌دونم این چه قهر کردنیه 

رفتم مشاور ، مشاور میگه هر چی شد و هر چی گفتین و ..... جلسات مشاوره رو بیاید بعدشم برید سر خونه و زندگیتون 

شوهرمم تا به امروز بجز اینکه گفته من زن و زندگیمو دوست دارم چیز دیگه ای نگفته ، اشتباهاتشم گردن نگرفته 🥲

مشاور میگه مهم نیست گردن بگیره یا نه، مهم اینه به حرفها و قول‌هایی که میده عمل کنه

چرا رفتی قهر؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چیشد ؟میخوای بپرسی بری مهمونی یا مخای جدی جدی جداشی

نه اگر درست بشه نمی‌خوام طلاق بگیرم 

اما هنوز خونه پدرمم، نمی‌دونم می‌خوام چکار کنم ، دوست نداشتم برم مهمانی 

پدرم میگه برو ، بزار جلسات مشاور رو بیاد و رفتارشو درست کنه 

چون بزوووور قبول کرده مشاور بیاد 

قربونت چرا قهری.اگه دوسش داری و در آخر برمی‌گردی برو ولی اگه تصمیمت طلاقه و بهش حسی نداری نرو

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

نه اگر درست بشه نمی‌خوام طلاق بگیرم اما هنوز خونه پدرمم، نمی‌دونم می‌خوام چکار کنم ، دوست نداشتم برم ...

خوووووب پس حالا ک قبول کرده برو توام تلاشتو هم بکن اون تغییر رو حس کنه انشالله تغییر میکنه

چرا رفتی قهر؟

اخلاقی و رفتاری مشکل داره 

اما جلوی مشاور هیچکدوم رو گردن نمیگیره 

همه رو دروغ میگه ، حتی به مشاور 

بعد مشاور میگه اشکال نداره، فقط سعی کن اخلاقشو درست کنه ، منم قول میدم روش تاثیر بزارم 

قربونت چرا قهری.اگه دوسش داری و در آخر برمی‌گردی برو ولی اگه تصمیمت طلاقه و بهش حسی نداری نرو

اخلاقی و رفتاری 

منو به هیچی حساب نمیکنه 

الویتش خانوادشه 

همین الان که رفتیم مشاور همه ی حرفاش دروغه 

مشاور میگه بیخیال حرفهایش بشو ، فقط سعی کن درست بشه 

اخلاقی و رفتاری منو به هیچی حساب نمیکنه الویتش خانوادشه همین الان که رفتیم مشاور همه ی حرفاش دروغه م ...

الهییییی🤦‍♀️💔

الان میخوای برگردی؟دوسش داری یا نه

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

دوستای من چند تاشون رفتن مشاوره زندگی شون درست نشد در وهله اول اون دونفر و تصمیم و تعهد شون مهمه وگر ...

دقیقا منم همینو میگم 

اولا که بزوووور اومده مشاور 

الآنم من قهرم ، چه مهمانی رفتنی دارم 

پدرم میگه تو وظیفه تو انجام بده ، بهونه دستش نده و ....

بخدا نمی‌دونم چی درسته و چی غلط

من 3 ساعت با مشاور صحبت کردم ، امروز بهم میگه خب دیگه الان مقصر مهم نیست ، مهم اینه اصلاح بشه 

الان شوهر من اصلا قبول نکرده چکار کرده، به مشاور همه چیو دروغ گفته 

الهییییی🤦‍♀️💔الان میخوای برگردی؟دوسش داری یا نه

والا دوسش که ندارم چرا دروغ بگم 

اما همهههه میگن یه فرصت دیگه بده 

امروز دکتر بهم میگه بیاین مشاور که برید سر خونه و زندگیتون 

بخدا نمی‌دونم چکار کنم ، احساس میکنم تو گرداب گیر افتادم