2777
2789
عنوان

به این خواستگارم چی جواب بدم

175 بازدید | 10 پست

سلام خانما 

من دانشجوی پرستاریم

مامان خواستگارم با مادرم همکارمه مادرمم یک هفته ای فرصت خواسته جواب بدم که بیشتر آشنا بشیم یا نه

پسره دانشجوی سال سوم پزشکیه قد بلنده فکر کنم نزدیک ۱۸۵ باشه خوش تیپه و طرز لباس پوشیدنش خوبه یک ماشین کوییک داره که باباش براش خریده و خونه و اینا هیچی نداره.

فقط یک مشکلی که هست پسره تعهدی هست بعد اینکه درسش تموم شد باید بره شهر محل خدمتش که حدود یک ساعتی با شهرمون فاصله داره مشکل اولم اینه من دوست داشتم توی شهر بزرگ برم کار کنم و پیشرفت  زیادی  کنم ولی الان ممکنه توی همون شهر کوچیک زندگی کنم و فرصت پیشرفت کمتر !

یک مشکل دیگه شاید مسخره باشه ولی پسره سبزه ست و من خودم پسر بور نه ولی خب رنگ معمولی رو بیشتر دوست داشتم چون خودم سفیدم 

بنظرتون چیکار کنم واقعا نمیدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاز اینایی که خیلی زود مسگن رد کن نمیفهمم😂😂😂

من برعکس میگم رد نکن 

رنگ پوست شاید وقتی اخلاقشو ببینی واست عادی بشه بعدشم تعهد دیگه بیشتر از ده سال که نیست بعدش برمیگردی شهر خودت 

شانه ات را دیر آوردی 

واقعا دلیل و معیار و انتخاب شما از همسر آینده میشه بپرسم چیه ؟؟بنظر من شما بجای اینکه ذهنتو درگیر رنگ پوست کنی ...بهتره ببینی ایشون چه معیارهای مناسبی برای ازدواج داره ...اخلاقش اعتقادات خانواده فرهنگش همه رو ول کردی و رنگ پوست برات مهم شده ؟؟؟؟؟