dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 عنوان رابطه های بالای دو سال 138 بازدید | 17 پست کسایی که رابطتون از شور اولیه به ثبات رسیده، هنوزم هرروز کال دارین؟ یا شده روزایی که فقط پیام بدین؟ 1404/03/19 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 احساس میکنم خیلی خیلی سرد شدیم با دوسپسرم هر ۲-۳ رو یه بار کال میکنیمولی تقریبا همه ساعات با پیام از حال هم خبر داریم
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6583 ۱سال نامزد بودیم ۱سال عقد بودیم ۳ماهه ازدواج کردم وقتی سر کاره حداقل کمِ کم ۳ساعتی یکبار زنگ میزنیم من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
جذاب_لهنطی عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 4096 ما دوماهه تو رابطه ایم اوایل تا دو سه شب نمیخابید الان ساعت یازده بیهوشه😂😂😂من فکر نکنم به دوسال بکشیم آشوب درونش را نه کلمات میتوانست بیان کند و نه فریادها ...
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 ۱سال نامزد بودیم ۱سال عقد بودیم ۳ماهه ازدواج کردم وقتی سر کاره حداقل کمِ کم ۳ساعتی یکبار زنگ میزنیم زنگ میزنین دلو قلوه میگیرین؟ ما حرف هم نداریم بزنیم🥲😂از یه طرف برا اون زنگ نمیزنه
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44811 دیگه بعد ۲ سال باید ازدواج کنی😂ما البته خوب بودیم با هم بعد ۲ سالولی خیلی اهل کال و... نبودیمبیرون همو میدیدیمکال و مسیج چیه آخه با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 ما دوماهه تو رابطه ایم اوایل تا دو سه شب نمیخابید الان ساعت یازده بیهوشه😂😂😂من فکر نکنم به دوسال ب ... خب باید دید که سردیه یا به ثبات رسیدن رابطساولا ذوق داشته دیگه😃پایدار باشید عزیزم
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 دیگه بعد ۲ سال باید ازدواج کنی😂ما البته خوب بودیم با هم بعد ۲ سالولی خیلی اهل کال و... نبودیمبیرون ... شهرامون دوره🥲
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 دیگه بعد ۲ سال باید ازدواج کنی😂ما البته خوب بودیم با هم بعد ۲ سالولی خیلی اهل کال و... نبودیمبیرون ... فعلا پلن ازدواج رو گذاشتیم برا ۴ سال دیگه😂
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44811 شهرامون دوره🥲 به درد نمیخوره این جور روابطجدی میگمپسره باید بغل گوشت باشهاین لانگا اکثرا یکی هم تو شهر خودشون دارن با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 دیگه بعد ۲ سال باید ازدواج کنی😂ما البته خوب بودیم با هم بعد ۲ سالولی خیلی اهل کال و... نبودیمبیرون ... هرروز بیرون همو میدیدین؟
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 به درد نمیخوره این جور روابطجدی میگمپسره باید بغل گوشت باشهاین لانگا اکثرا یکی هم تو شهر خودشون دارن شهر همدیگه میریم میایم، ولی خب جوری نیست که بشه هر هفته رفت و اومد دیگه
جذاب_لهنطی عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 4096 خب باید دید که سردیه یا به ثبات رسیدن رابطساولا ذوق داشته دیگه😃پایدار باشید عزیزم نمیدونم ولی روزایی که کمتر صحبت میکنیم یا کمتر وقت میکنه بهم پیام بده بعدش جبران میکنهزنگ میزنه میگه این چندروز مثلا وقت نکردم الان تایمم برا توئه اخه دوجا کار میکنه خیلی خسته میشه🤕ممنونم همچنین شما دعا کنید برا ماهم من خیلی دوسش دارم 🥺 آشوب درونش را نه کلمات میتوانست بیان کند و نه فریادها ...
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44811 هرروز بیرون همو میدیدین؟ هرروز نه لزومایه روز در میون رو ولی بود حتما و میومد دنبالمدر کل زیاد میدیدمشپسر باید جلو چشمت باشه که سرد نشهفایده نداره راه دور و اینا با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 نمیدونم ولی روزایی که کمتر صحبت میکنیم یا کمتر وقت میکنه بهم پیام بده بعدش جبران میکنهزنگ میزنه میگه ... وا خوشبحالت:(