tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 عنوان بچه هر کی هر چی میتونه از قانون جذب بگه 266 بازدید | 40 پست اقااا بیایید بگید روی اینکه شخص خاصی جذب کنیم هم اثر داره؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊 1404/03/19 | 21:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8864 عزیزم اول اینکه از خدا بخواه و بسپر ب خودش همه چیو و اینکه هرچیزیو ک میخای جذب کنی عبارت جادویی استفاده کن مثلن نگو خدایا برام معجزه کن بگو خداوندا من آماده ی دریافت معجزه ام معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
kosarturk عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2286 اره قانون جذب کلا موثره ولی باید راهو روششو درست انجام بدیرهایی تو قانون خیلی مهمه ☁💙🍓🦋
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 اره قانون جذب کلا موثره ولی باید راهو روششو درست انجام بدیرهایی تو قانون خیلی مهمه رهایی یعنی چی ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 عزیزم اول اینکه از خدا بخواه و بسپر ب خودش همه چیو و اینکه هرچیزیو ک میخای جذب کنی عبارت جادویی استف ... خب اون آدم خاص هم میشه؟با اون شرایطی که من میخوام؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 عزیزم اول اینکه از خدا بخواه و بسپر ب خودش همه چیو و اینکه هرچیزیو ک میخای جذب کنی عبارت جادویی استف ... خب اون آدم خاص هم میشه؟با اون شرایطی که من میخوام؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
kosarturk عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2286 رهایی یعنی چی ؟ یعنی بعد از اینکه مراحل جذبو انجام دادی یه مدت بزاریش کنار بهش فکرنکنی تااتفاق بیفته ☁💙🍓🦋
بانوی_خوش_سخن عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1825 اره قانون جذب کلا موثره ولی باید راهو روششو درست انجام بدیرهایی تو قانون خیلی مهمه چطوری سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 عزیزم اول اینکه از خدا بخواه و بسپر ب خودش همه چیو و اینکه هرچیزیو ک میخای جذب کنی عبارت جادویی استف ... اولا ممنون ازت بابت اینکه وقتتو در اختیارم قرار دادی گل دختر این خیلی برام با ارزشعبعد اینکه میشه همون آدمی که میخواییم هم جذب کنیم با اون شرایطی که دلمون میخواد ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8864 خب اون آدم خاص هم میشه؟با اون شرایطی که من میخوام؟ عزیزدلم از خدا بخواه . بگو اگه صلاح میدونه قسمتت بشه اگه هم صلاحت نیست مهرش از دلت ببره و بهارش سرراهت قرار بده معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 یعنی بعد از اینکه مراحل جذبو انجام دادی یه مدت بزاریش کنار بهش فکرنکنی تااتفاق بیفته چه طوری بزاریم کنار خب؟میشه کامل تر توضیح بدی برام لطفاً ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 یعنی بعد از اینکه مراحل جذبو انجام دادی یه مدت بزاریش کنار بهش فکرنکنی تااتفاق بیفته چه طوری بزاریم کنار خب؟میشه کامل ترر توضیح بدی برام لطفاً ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊