2777
2789
عنوان

املت

460 بازدید | 25 پست

خانوما هر راهی برای خوشمزه تر شدن املت بلدین لطفا بگین میخوام بترکونم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر الان درست كرد با پسرم خوردن منم رژيم نگاشون كردم ولي بوي خوبي داشت نميدونم چه جوري تركونده بود بياد ميپرسم رفته بيرون

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

قارچ بریز

خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...

پیاز و سرخ کن  همراه با سیر و فلفل  زیاد و ادویه (فلفل دلمه ای هم میشه ریخت)

گوجرو پوره کن  بریز داخلش  بزار  کاملا آبش خشک شه  بعد  تخم مرغ و کامل با چنگال بزن  بولی یک یا دوتاشو آخرش بزن که خیلی سفت نشه  از فلفل پاپریکا هم استفاده کن 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

گوجه رو قشنگ تفت بده با نمک. بعد زردچوبه و بعد تخم مرغ. روغنم به اندازه بریز.‌نه کم. زردچوبه کم نریز.

املت های من‌تک ن😎

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

پیاز ریز خرد کن تف بده اونم تو کره

بعد گوجه فذنگی و فلفل دلمه ای رو بریز بذار کانل اب گوجه کشیده بشه

قارچ هم بریزی چه عالی تر

نمک وفلفل بزن 

کره هم زیاد باشه خوشمزه میشه

اصلا املت باید چرب باشه 😋 تخم مرغ هم خوب هم بزن اب گوجه ها تموم شد بریزتوش و بذار ببنده

تمام

نوش جان

من میذارم گوجه هام خوب سرخ بشه بعد یکم رب میزنم بهشون و ادویه فراوون فلفل زردچوبه گلپر یه مقدار اب لیمو میریزیم داخلش ک مزه ترش بگیره و تخم مرغ میشکنم داخلش نسبت گوجه ها ب تخم مرغ رو بیشتر میذارم یکم هم میزنم تا قاطی ن میذارم تخم مرغ خوب سرخ شه از تخم مرغ شل و ول بدم میاد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!