2777
2789
عنوان

انکیزه تون برای آوردن بچه ی دوم چی بود❓

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 46 پست
منم از قبل فکرم همین بوده ولی الان واقعا هیچ دلیلی برای بچه ی دوم مدارم و میدونم کلی هم ضرر میکنم اگ ...

اره ۸۱ ام

بچه ام ۶ سالشه دیگ

خب واقعا بنظرم اگ شرایط بچه دووم داری دلتم میخاد بیار

شرایط بنظرم در حد متوسط رو ب بالا باشه کافیه 

اگرم نداری نترس بخدا دیدم طرف پر دورش خواهر برادره اما باز تنهاس یا ازشون همش زخم میخوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ضمانتی هست زنگوله پای هم باشن؟یکی نره اون یکی قاره که حتی ساعت خواب و بیداریشون هم متضاد نباشه؟بچ ...

هیچکسی که از اینده خبر نداره،همه روتین ترین شرایطو تصور میکنن و یه تصمیمی میگیرن نه استثنا رو

منم از قبل فکرم همین بوده ولی الان واقعا هیچ دلیلی برای بچه ی دوم مدارم و میدونم کلی هم ضرر میکنم اگ ...

عههه منم ۷۵ام🥺🤕

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خدا حفظش کنه عزیزم🩷خب چطوری میخواین تنهایشو پر کنین؟من شاغلم کارمم خیلی دوست دارم ،قطعا یه بخش مهمی ...

همچنین بچه شما عزیزم...

ببین کیفیت همون تایمی ک پیش شماست مهم تره تااین ک تمام وقت کنار مادری باشه ک حوصلشو نداره...

منم شاغل بودم بنا ب دلایلی گذاشتم کنار...

هرکاری دوست داشته باشه ما کنارشیم تجربه میکنه بازی میکنه ...رابطه دوستانه ای ک الان شکل گرفته قطعا در بزرگسالی هم ادامه داره عزیزم ...

من عاشق بچه هام اما اینجا بحث فقط تعداد و یا تنهایی بچم نیست ..اینده بچه مهمه برام ...

بچه هم سن و سال ک زیاده دوست فامیل همسایه بالاخره رفتار و تعامل و معاشرت و خواه ناخواه یاد میگیره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عزیزم😍خوشحال شدم از اشناییتون🩷

قربونت برم همچنین🥰😘

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

من یا بچه نمیارم یادوتا بااختلاف سنی کم میارم!

اگرقراربریکی باشه کلا نمیارم ولی تصمیم دارم شرایطم خوب بشه دوتا بافاصله سنی سه سال بیارم.

یه دونه تنهاس دوتاکه رفیق و همبازی بشن پناه هم بشن برای روزایی که من و پدرش نبودیم

تنهایی بچه تون چی؟ همه ش میگم‌خب فردا روزی من نباشم،پدرش نباشه این بچه از تنهایی دق میکنه

برادرای خودم هرکدوم یه جای دنیان. فداشون بشم ولی تاثیرشون تو زندگی من فقط دلتنگیه. تازه تا نسل ما هنوز کمی وابستگی عاطفی تو خونواده وجود داشت بیست سال دیگه قطعا ارث دوبرابر رو ترجیح میدن😕

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من یا بچه نمیارم یادوتا بااختلاف سنی کم میارم!اگرقراربریکی باشه کلا نمیارم ولی تصمیم دارم شرایطم خوب ...

ان شاالله خدا بهتون طول عمر بابرکت و سرشار از سلامتی بده عزیزم