2777
2789
عنوان

انکیزه تون برای آوردن بچه ی دوم چی بود❓

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 46 پست

من یکی دارم دومی رو‌نمیارم 

تو این جامعه نه امنیت هست نه شغل هست نه حتی برق 

یکی دیگه رو بدبخت کنم که چی بشه 

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به سومی فکر میکنم امیدوارم خدای مهربونم صلاح بدونه و بهم بده😍

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

والا منم میگم یا بچه نیاره ادم یا حداقلللل دوتااما من خودم فعلا قصد دومی رو ندارم میترسم یجوریم اصلا ...

منم از قبل فکرم همین بوده ولی الان واقعا هیچ دلیلی برای بچه ی دوم مدارم و میدونم کلی هم ضرر میکنم اگه ییارم ،فقط بحثم تنخایی بچمه

بعد شما جوونین،۸۱ ای هستین؟ من ۷۴ ای ام دیگه سنم داره لب مرزی میشه

من به دلایلی مجبورم بچه دومی رو بیارم.اگه شرایطم جور دیگه بود بهیچچچچ وجه بچه دوم نمیخواستم

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

تنهایی بچه تون چی؟ همه ش میگم‌خب فردا روزی من نباشم،پدرش نباشه این بچه از تنهایی دق میکنه

چه ضمانتی هست زنگوله پای هم باشن؟یکی نره اون یکی قاره که حتی ساعت خواب و بیداریشون هم متضاد نباشه؟بچه ها نه برای پر کردن تنهایی والدینن و نه عروسک و تنهایی پر کن بچه اول....

احتماع متغیره،میشه بچه رو فرستاد کشور دیگه ای یا شاید اصلا زمان اونا سرایط تغییر کرد

با شایدها نمیشه بچه اورد و با اینده یه ادم بازی کرد 

اگه تغییر نکرد چی؟ 

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵

🥹🥹کاش حداقل تکلیف ادم با خودش روشن میشد

منم خیلی دو دلم از یه طرف کمالگرام باید همه چیو به نحو احسن انجام بدم بچه داری سختیای خودشو داره وای بحال اینکه حساس هم باشی از یه طرف میگم خب من الان خودم داداش دارم درسته یه کشور دیگس اما همین که گاهی باهاش حرف میزنم به دخترم میگم بیا دایی ویس داده باز دلم خوشه دخترم چی تنها میمونه از یه طرف کلاس اولش گذشته کم کم داره خانم میشه دلم واسه لحظه های بچه کوچیک تو خونه داشتن تنگ میشه اما دلمم نمیخواد آزادی های الانم محدود بشه🤕😫

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
من بچه اولمو با کلی برنامه ریزی و هدف اوردم و خداروشکر میکنم واسه داشتنش اما به بچه دوم اصلا فکرم نم ...

خدا حفظش کنه عزیزم🩷

خب چطوری میخواین تنهایشو پر کنین؟من شاغلم کارمم خیلی دوست دارم ،قطعا یه بخش مهمی از وقتم برای اونه.بچه همسن خودشو میخواد ،هم نسل خودشو🙁

و اینکه میکن بچه ها با هم تعامل کنن ی مقداری هم از اون یکی یاد میگیرن و بزرگ میشن

اما خب اینا شنیده هامه نمیدونم در عمل ادم پشیمون میشه یا نه