2777
2789
عنوان

هوف کمک

74 بازدید | 13 پست

تو جمع رفیقای پارنتر با دوست دختر رفیق پارنتر

نمیتونم بگو بخند باشم اما دوست دختر رفیق پارنترم خیلی گرم میگیره خیلی شوخی می‌کنه و همه خوششون میاد ازشو راحتن باش ولی من نمیتونم ، پارنترمم بدش میاد اینجورم 

چکار کنم واقعا راهکار بدین هروقت میرم تو جمع اذیت میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم تو اینجور جمعا نمیرم

وای اذیت میشم نمیتونم بگو بخند کنم باشون فقط جمعو به خاطر پارنترم تحمل میکنم جوش برام سنگینه دختره خیلی راحته خیلی گرمه بیشتر هم با پارنتر من 

اذیت میشم واقعا نمی‌دونم چی کنم اونم هی دوست داره عین او باشم

چرتنرتو عوض کن

وای اذیت میشم نمیتونم بگو بخند کنم باشون فقط جمعو به خاطر پارنترم تحمل میکنم جوش برام سنگینه دختره خیلی راحته خیلی گرمه بیشتر هم با پارنتر من 

اذیت میشم واقعا نمی‌دونم چی کنم اونم هی دوست داره عین دختره باشم

وای اذیت میشم نمیتونم بگو بخند کنم باشون فقط جمعو به خاطر پارنترم تحمل میکنم جوش برام سنگینه دختره خ ...

فان بودنو اهل بگو بخند بودن چیزی نیست که بشه راحت با تغییر دادن شخصیتت بدستش آورد
باید از اول همونجوری بوده باشی
بیخیال خب
نرو تو جمعشون
پارتنرتم اگه بقیه رو بیشتر از تو بخواد بهتره بره دنبال همونا 

9teen ── .✦ 

وای اذیت میشم نمیتونم بگو بخند کنم باشون فقط جمعو به خاطر پارنترم تحمل میکنم جوش برام سنگینه دختره خ ...

کسایی که مثل شما تو این جمع ها میرن رو دیدم پسره بردتش بعد به پسرای همون جمع گفته مخشو بزنن تا از سر خودش بازش کنه