2777
2789

الان من به زور خانواده ام تو رشته ی تجربی ام 

درحالی که از اول زندگیم میخواستم دوبلور شم نویسنده شم بازیگر شم نقاش شم کلاااااا عاشق هنر بودم 

الان داشتم درمورد دختر مدیرمون که مدیرمون نزاشته بره ریاضی فیزیک و رفته تجربی صحبت میکردم داشت مامانم از مدیرمون انتقاد میکرد

برگشتم گفتم مامان چرا داری بهم میگی که مدیرمون به چه دلیلی دخترش نزاشت بره ریاضی فیزیک 

به همون دلیلی که تو نزاشتی برم هنر

برگشته بهم میگه مگه خودت علاقه نداشتی به تجربی

میگم نه من که صدباااااار بهت گفتم برم هنر تو نزاشتی 

الان هم اگه بزاری باز میرم هنر

سکوت میکنهههههههههههه

آخههههههههه یعنی هرکسیسسسسسس رفته تجربی دکتر شد؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه بلکه من ۱۰ سال موندم پشت کنکور چی داری بگی؟؟؟؟

من که یه بار به دنیا میام خوب بزار خودم زندگیمو بکنم دیگه 

نمیفهمم الان اگه از هیچی درنیام چی برمیگرده بهم بگه؟

خوب نمیشه که عاشق هنر باشی ولی بری تجربی اصلا ناشدنی تلقی میشه 

کلاس جدا برو 

منی که دارم هنر میخونم قبلا گرافیک بودم الان دنبال دوره های پزشکی ام😁

البته رشته دانشگاهم رو دوست دارم می‌خوام تلاش کنم پول جمع کنم ادامه بدم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس جدا برو منی که دارم هنر میخونم قبلا گرافیک بودم الان دنبال دوره های پزشکی ام😁البته رشته دانشگا ...

خوب الان میرم نقاشی 

الان داستان مینویسم ببینیم چی میشه

ولی من بازیگری دوست داشتم نمیتونم بفهمم چرا نزاشته

نمیتونمممممممممممم

رشته هنر ک عالیه مخصوصا بازیگری و گریم تجربی همه خانواده ها دوست دارن بچه اشون دکتر بشه

ههه

اگه بشه دیگه 

دکترررررررررررررر

انگار همه که اومدن تجربی دکتر شدن رفته

خوب الان میرم نقاشی الان داستان مینویسم ببینیم چی میشهولی من بازیگری دوست داشتم نمیتونم بفهمم چرا نز ...

موفق باشی😍

من دارم سینما میخونم اگه دوره ای چیزی بود برات می‌فرستم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

شهرستان عسلم شهرستانمونم کوچیکه

خب حالا شاید تونستی بیای

نمیشه که قربونت بشممرسی که انقدر مهربونی

فدات💓