2777
2789
من خیلی عمیق کشیدم جواب نمیده 😂 تیغ اولو میزنم

عزیزم دستات نلرزه تیغ اولو بزن😔💃💅

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی عمیق کشیدم جواب نمیده 😂 تیغ اولو میزنم

الان اسی میاد فشمون میده 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اسی اول بارداری یعنی قبل اینکه بفهمی نی نی داری دست وپات یخ نمیکردن؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

😐😐😐😐توروخدا بیخیال شو ۱۲خفته سلفری بده جنسیت دقیقو بفهمی

دوستم ۱۲ هفته بهش گفت دختر حتی رفت سیسمونی دخترونه هم گرفت بعد توی سنو های بعدی گفتن پسره رفت سیسمونی‌ها رو عوض کرد 😂یک ماه دیگر بچش به دنیا میاد

کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم

2790
2778
2791
2779
2792