2789
عنوان

دعا کنیم

135 بازدید | 21 پست

بیان امشب برا همه دعا کنیم برا ظهور آقا امام زمان،سلامتی همه مریض، شاد کردن دل بچه های کار همه و همه

به خصوص برای بچه دار شدن عزيزاني که بچه ندارن و تحت درمانن دعا کنیم امشب هدیه بگیریم از حضرت فاطمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایا هر کی هر ارزویی داره به ارزوش برسونش 

خدایا هیچ کس و محتاج نامرد نکن

خدایا به دستی که به سمتت میاد ن نیار 

خدایا به حق ابروی فاطمه زهرا همه کسایی که بچه دار نمیشن بهشون بچه بده

خدایا کمک کن  تو رو به همین شب عزیزت منم به ارزوم برسون😢الهم صل الله محمد وال محمد😔

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍

اگه قابل باشم براتون دعا کردم 

لطفا دعا کنین ی خانم بعد چندین و چند 

سال نی نی دار بشن

بین خانم و همسرشون آشتی بشه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

دوستای عزیزم یه تاپیک زدم واسه حاجت روایی ختم سوره نصر برداشتیم گروه اولش کامل شده گروه دوم 8 نفر کم داره با اجازه استارتر لینکشو اینجا میذارم هرکی دوس داره بیاد سریع که از فردا انشالله شروع کنیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1633910/گروه-دوم-ختم-سوره-نصر?postId=54083249