2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من ۱۸ فروردین پریود شدم اردیبهشت ۱۶ پریود شدم و این ماه پریود نشدم چون تنبلی تخمدان هم دارم و ۳ ساله تو اقدامم یک سوال من ۱۵ روز بعد پریود ماه قبل موقع رفتن به سرویس بهداشتی یه لکه صورتی مثل ترشح ازم رفت ولی رنگش سورتی بود و تموم شد و الان هم پریود نشدم 

علائم هم حس پریودی چند روزه دارم ولی نمیاد و سینه هم کمی حساس شدن و خیلی کم جزئی بعضی مواقع هم دلپیچه دارم امکان داره باردار باشم اینم بگم ۱۶ که موعدم بود من ۱۸ و ۱۹ که میشه امروز بی بی زدم منفی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگ باردارباشی لکه ممکنه مال لانه گزینی یا جفت سرراهی یا هماتوم باشه درهرصورت باید خیلی رعایت کنی و اصلا کار نکنی

کمردرد هم داری یادرد زیرشکم؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

کمردرد دارم درد شکم هم بعضا مثل پریودی میاد و میره

کی بی بی زدی جدیدا؟

چندوقت ازموعدت رد شده بود؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین اگ باردارباشی لکه ممکنه مال لانه گزینی یا جفت سرراهی یا هماتوم باشه درهرصورت باید خیلی رعایت کن ...

هماتوم یعنی چی من شاغلم کارمم درسته زیاد سنگین نیست ولی خب سرپا وایسادن داره بعضی مواقع

هماتوم یعنی چی من شاغلم کارمم درسته زیاد سنگین نیست ولی خب سرپا وایسادن داره بعضی مواقع

لخته پشت جفته اگ رعایت نکنی خطرناک میشه 

دیروز هم زدم امروز هم زدم منفی بودن ۱۶ خرداد موعدم بود

ببی اگ منفی شده ک باردار نیستی

بازم صبرکن ببین پریود میشی یانه

میبینی تویسریا بی بی دیرترمثبت میشه یهفته ازموعدت رد شد مجدد بزن اگ پریود نشدی

ان شالله ک خیره 

ببی اگ منفی شده ک باردار نیستیبازم صبرکن ببین پریود میشی یانهمیبینی تویسریا بی بی دیرترمثبت میشه یهف ...

آزمایش کی نشون میده اونم دیر نشون میده یا فردا برم نشون میده

عزیزم خواهر من بی‌بی زد نشون نداد خب بعد رفت آزمایش داد باردار بود انشالله ک باشی بحق امام زمان ی بچه صحیح و سالم وقدم دار😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین اگ باردارباشی لکه ممکنه مال لانه گزینی یا جفت سرراهی یا هماتوم باشه درهرصورت باید خیلی رعایت کن ...

من قرص ال دی این ماه نخوردم ،و نزدیکی هم داشتم رعایت هم نشده و الان ۸روز مونده به پری کمر درد دارم ،و درد خفیف داخل شکم ،علائم بارداری هست ؟