سلام دوستان عزیزم دارم دق میکنم ازش من ۱۰ ماهی میشه عروسی کردم مامانم از بهترین لباسای مارک دار و شیک برام گرفت چون وضع مالیش یکمی خوبه شکر خدا یه مانتویی گرفتم ۱۵۸ تومن واسه هفته اول بعد عروسیمون که من و شوهرم میریم بیرون تنهایی الان هم عروسم دقیقا مثل لباسم واسه عروسی داداشش گرفت تا بعد مراسم عروسی روی لباس مجلسیش بپوشه بم میگه ۶۵ تومن گرفتم بهش گفتم من همینو این قیمتی خریدم ۱۰ ماه پیش این چرا هر چی من میگیرم و دارم میخره ؟؟ یه دمپایی پلاستیکی جلو بسته راحتی گرفتم واسه تو حیاط اونم منو دید گرفت بم بگین مشکلش چیه چی از جونم میخواد دارم میمیرم یه دقیقه هم نمیتونم تحملش کنم خسته شدم از این وضع تو عروسی داداشش من رفتم چون فامیلامون میشن به لجشون بهنرین آرایش و مدل رو کردم و رفتم خوش بگذرونم اون منو که دید پسرشو بم داد (یه سالشه)مگه من نوکرشم بچشو گرفتم بعدش بردمش پیش مادربزرگش نگرفتمش اصلا مامان بزرگش خسته شد ازش خواست بم تحویلش بده خودم زدم به اون راه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.