2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا

163 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ۱۶ سالمه از الان واسه خودم دنبال ی حرفه ای میگردم که تا چندسال دیگ بتونم شغل داشته باشم و کسب درامد کنم حتی از همین الانم خیلی ناراحتم که از پدرم پول میگیرم انگار خیلی ناراحتن هی میگن برو دنبال ی چیزی که بتونی کار واسه خودت داشته باشی خودم نظرم کلاس کامپیوتره که مدرک بگیرم بعدشم برم حسابداری مدرک اونو بگیرم ولی میگن باید پارتی داشته باشی تا کار پیدا بشه وگرنه نمیشه

به درس علاقه ندارم ولی دارم ادامه میدم میخوام به غیر درس یه حرفه ی درامدزا داشته باشم چون اصلا نمیخام ازدواج کنم و مادرمم جوریه اگه سنم از ۲۰ بگذره مطمئنم بهم میگه ترشیده شما نظرتون چه حرفه ایه که تا یکی دوسال دیگ بتونم با همون برم یجایی سرکار پول دربیارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زبانتو قوی کن

به چه دردی میخوره کجا میتونم شاغل بشم بعد اگه بخوام مدرک زبانم بگیرم که خیلی طول میکشه میخام یچی باشه سریع یاد بگیرم فقط ادامش بدم که بتونم یجایی برم سرکار

باید برم همون کلاس کامپیوتر دیگه؟بعد کجا میشه شاغل شد؟

کلاس کامپیوتر نه کلاس برنامه نویسی باید بری 

میتونی فریلنسری کار کنی  پروژه بگیری خودت حل کنی 

یا داخل شرکتی جایی استخدام شی یا اگه ایده داشتی شرکتی چیزی بزنی 

بگم اسونم نیستا پشتکار میخاد من اگه هم سن تو بودم شرو کرده بودم الان حرفه ای بودم 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

اگه میخوای سریع وارد بازار کار بشی، یه حرفه فنی مثل تعمیرات موبایل، گرافیک، طراحی سایت، یا حتی دیجیتال مارکتینگ رو میتونی انتخاب کنی. اینا توی زمان کوتاه تر از دو سال میتونی به یه سطح خوب برسی و درآمد داشته باشی. درس و دانشگاه هم خیلی وابسته به علاقه‌ات هست، ولی خیلی از شغل‌های فنی نیاز به مدرک ندارن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

باید برم همون کلاس کامپیوتر دیگه؟بعد کجا میشه شاغل شد؟

دوره هاشم تو یوتیوب میتونی رایگان پیدا کنی فقط باید حوزه تو مشخص کنی 

ازاد :خیاطیکامپیوترم خوبه بخونی واسه منشی منم ۱۸ متاسفانه حس تورو دارم اگه قبول نشدم میرم خیاطی

خیاطی یاد بگیرم میتونم برم کجا کار کنم 

واقعا خیلی حس بدیه ولی بعدش اگه شاغل بشی و پول دربیاری هیچ کاری ب کارت ندارن بعد نصف وقتم تو‌خونه نیستی که سر به سرت بزارن خداکنه ی شغل خوبی واسمون پیدا بشه

کلاس کامپیوتر نه کلاس برنامه نویسی باید بری میتونی فریلنسری کار کنی پروژه بگیری خودت حل کنی یا داخل ...

دوس دارم واقعا اگه اینطور باشه باید درموردش تحقیق کنم ی توضیخ درمورد برنامه نویستی میدی عزیزم زیاد باهاش اشنایی ندارم

خیاطی یاد بگیرم میتونم برم کجا کار کنم واقعا خیلی حس بدیه ولی بعدش اگه شاغل بشی و پول دربیاری هیچ کا ...

موافقم باهات

اگه خیاطی یاد بگیری میتونی پیش یه نفر کار کنی یه کم که پول جمع کردی میتونی یه جایی خیاطی اجاره کنی البته خیلی طول میکشه مخصوصا تو این گرونی

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

اگه میخوای سریع وارد بازار کار بشی، یه حرفه فنی مثل تعمیرات موبایل، گرافیک، طراحی سایت، یا حتی دیجیت ...

تعمیرات موبایل بیشتر واسه پسر ها هستش 

گرافیکم زیاد باهاش اشنایی ندارم ی چیزی میخام که بتونم برم کلاسش و مدرکشو‌بگیرم

دوس دارم واقعا اگه اینطور باشه باید درموردش تحقیق کنم ی توضیخ درمورد برنامه نویستی میدی عزیزم زیاد ب ...

برنامه نویسی حوزه های مختلف داره ‌ اپلیکیشن میدونم درامد انچنان نداره طراحی سایت خوبه ک الان با ورد پرس میزنن ک تو سه الی شیش ماه میتونی حرفه ای شی ک اونم درامد انچنان نداره همه هم ریختن تو ورد پرس پرژه بهت نمیرسه 

فرانت یاد بگیر اول بعد برو سمت بک من فرانت بلدم ولی بک اند هنوز همت نکردم 

موافقم باهاتاگه خیاطی یاد بگیری میتونی پیش یه نفر کار کنی یه کم که پول جمع کردی میتونی یه جایی خیاطی ...

اره والا دقیقا گرونی مانع پیشرفته ادمه 

باید تا ۱۸ سالم شده ی چندتا حرفه مثل همین کامپیوتر و خیاطی اینا یاد بگیرم هرکدوم کار واسش پیدا شد

من خودم ب کامپیوتر علاقه دارم خیلی ولی میگن باید پارتی داشته باشی تا کار واست پیدا شه مخصوصا توی شرکت