2777
2789
عنوان

آغوشی کمربندی برای نوزاد

83 بازدید | 7 پست

از اینا ک بسته میشه دور کمر و بچه داخلش قرار میگیره

کامل کمر و گردن بچه رو حمایت میکنه

داشتین؟

بنظرم واسه خونه و بیرون کاربردیه

فقط خیلی تفاوت قیمت دارن

ایرانی ۴۰۰_۵۰۰ تومنه

نمونه خارجیش ۲ تومن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خیلی کاربردیه فقط باید یه مدل راحت و استانداردش رو بگیری. دیدم اطرافیان تا دوسالگی بچه رو توش میذارن خودمم حتما میخرم همه جا نمیشه با کالسکه رفت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به نظرم خیلی کاربردیه فقط باید یه مدل راحت و استانداردش رو بگیری. دیدم اطرافیان تا دوسالگی بچه رو تو ...

نمیدونی چه برندی خوبه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمیدونی چه برندی خوبه

منم فعلا دارم لیست سیسمونی رو درست میکنم عادت دارم قبل خرید خوب تحقیق کنم. پستتو سیو میکنم انتخاب کردم بهت میگم👍🏻

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2790
2778
2791
2779
2792