2777
2789
عنوان

موی سر چرب :(

38927 بازدید | 52 پست

بچه ها من موهام فوق العاده چربه

تو دوران جوونی اگر صبح می رفتم حموم، عصر کسی منو می دید می گفت چرا ۱۰ ساله حموم نرفتی !

الان با این همه رنگ و دکلره و هزارتا ماده ی شیمیایی، این مرحله ی چرب شدن به ۱ روز و نیم رسیده.

یعنی امروز صبح برم حموم فردا شب موهام چربه در حدی که میگن چند ساله حموم نرفتی :(

خلاصه یه دکتر مو رفتم، گفت جای این شامپو از صابون استفاده کن، دیگه کمتر چرب میشه.

منم گفتم باشه، مدتیه از صابون استفاده می کنم، ولی هیچ تغییری نسبت به شامپو نکرده و بعد از ۱ روز موهام کامل چرب میشه.

خسته شدم از بس هر روز موهامو شستم :(

کسی راهکاری نداره موهام دیرتر چرب بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه ریزشم اگر چیزی تو دست و بالتون بود بگید :)  کایمهر سنگ پا منو ندیدی؟ مال قزوین بود؟ :)

من از وقتی با صابون میشورم، ریزش موهام خیلی کم شده، واسم جالب و عجیب بودش.

سنگ پات تو تاپیک قبلی جا موند :(

عیب نداره یکی دیگه واست میخرم.

من که خیلییییی چربه ....هر بار هم توی حموم میوفتم به جون موهام تا چربیش بره ولی بعد یکی دو روز دوباره چرب میشه میگن نباید با آب داغ بشوریم و بیش از بشوریم ولی من تا پدرشونو در نیارم احساس تمیزی نمیکنم

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

منم موهام زود چرب میشه.امروز برم فردا چربه.

😥😥😥😥

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

منم موهام چرب😑

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من