2777
2789
عنوان

رمان خونا

88 بازدید | 11 پست

خانوما من دو سه سال پیش به رمان می‌خوندم در مورد یه استاد بود که قبلاً گذشته بدی داشت و خواهر رفیقش عاشقش بود ولی به دختره گفت دوسش نداره و اونم خودشو کشت و حالا یه استاد مذهبی شده و با یه دختر آزاد که دانشجوش هست همسایه میشه و عاشق هم میشن کسی می دونه اسمش چی بود؟

امتحانات تموم شدن حوصلم سر رفت خسته شدم این چند وقت🥲

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

اسم شخصیتهاش اگه بدونی میتونی پیداش کنی

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیداکردی ب منم بگو❤️

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

اسم شخصیتهاش اگه بدونی میتونی پیداش کنی

یادم نیستتتتت

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

اصلا یادم نمیاد دقیق اینا همسایه بودن با هم دختره از پسره متنفر بود بعد می‌ره یه مهمونی و موقع برگشت به پسره می‌خوره‌ اینارو یادمه بعد یه یادمه مادر این پسره از دختری خوشش نیومد حتی با هم رفتن مسافرت با خانواده پسره و اون دختری که مادرش دوست داشت عروسش بشه و شبش میره‌ کوهنوردی و پاش ضربه میخوره

یادم نیستتتتت

این نبست؟

اصلا این اسمایی که تو چنل گفت نبودن ولی داستان همونه اونجا که داره رمانو توضیح میده منظورمه

وای کلافه شدم نمی‌دونم اسمش جیه

اصلا این اسمایی که تو چنل گفت نبودن ولی داستان همونه اونجا که داره رمانو توضیح میده منظورمه

این عکس که گذاشتم نبود؟

این عکس که گذاشتم نبود؟

نه😭😭😭