2821
2789
عنوان

من چکار کنم

335 بازدید | 3 پست

پدرم داماد قبلی مون رو اذیت کرد اون و خواهرم به معنی واقعی کلمه پسره رو به خاک سیاه نشوندن حتی لباس هاش رو هم بهش ندادن مخش رو زدن خونه رو ازش گرفتن سر آخر هم حق به جانب گفتن به جای مهریه است خواهرم رفت وام گرفت یه ماشین هم خرید و با این خونه و ماشین خودشو جا کرد تو یه خانواده و خلاصه ازدواج کرد و از ازدواجش هم راضیه.

اما اون داماد قبلی مون یه دخمه اجاره کرده و دست زن جدیدش رو گرفته برده توش چون پول زیاد براش نموند همه رو خواهرم گرفت حتی مجبور شد دوباره بره سر تا پا خرید کنه برای خودش از اون زندگی یه جورابم بهش نرسید.

اینکار پدرم خیلی سر و صدا کرد آبروی ما رفت مادرم حتی عروسی های درجه یک دعوت میشد با چادر رو می‌گرفت.

حالا من این وسط سوختم هیچکی اسممو نمیاره بختم سوخت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آنقدر ذهنتو درگیر نکن ازدواج به قسمت و خواست خداس

اگر قسمتت باشه سنگم بترکه به اون شخصی که قسمتت هست میرسی و اگر نباشه این اتفاقات هم نیفتاده بود بختت باز نمیشد

انشاءالله که خدا یه بخت خوب بهت بده