2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا اتاق عمل

257 بازدید | 12 پست

من رشته ام تجربیه امسال کنکور دادم و دیگه نمیخوام پشت بمونم. الان موقع انتخاب رشته فرهنگیانه و مشاور گفت احتمال زیاد دعوت به مصاحبه میشم ولی دو دلم چون خیلی دوست ندارم تدریس و کار تو محیط مدرسه رو 

خیلی علاقه به اتاق عمل و جراحی دارم ولی خب ترازم به پزشکی نمیخوره میتونم پیراپزشکی هایی مثل اتاق عمل رو برم ولی خانواده میگن سخته و فرهنگیان بهتره 

اگه کسی درباره کارشناسی اتاق عمل توضیح بده ممنون میشم ، اگه ارشد بگیری اوضاعش بهتره یا تفاوتی نمیکنه؟ چون شهر کوچیک هم هستیم احتمالا جای پیشرفت کمی داشته باشه

خودت به کدوم‌علاقه داری؟

من فرهنگیانو اصلا دوست ندارم بیشتر اتاق عملو دوست دارم

ولی انقد دور و بر گفتن فرهنگیان خوبه که نظر خودمم رفته رو فرهنگیان کم کم🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فرهنگیانو اصلا دوست ندارم بیشتر اتاق عملو دوست دارمولی انقد دور و بر گفتن فرهنگیان خوبه که نظر خو ...

ببین به کدوم علاقه داری عزیزم همونو برو 

منم گفتن فرهنگیان اما اصلا علاقه نداشتم الان کادر درمانم راضیم روحیم بیشتر به بیمارستان میخوره تا مدرسه

ببین به کدوم علاقه داری عزیزم همونو برو منم گفتن فرهنگیان اما اصلا علاقه نداشتم الان کادر درمانم راض ...

شما الان کدوم رشته اید؟ 

آره به نظرم علاقه خیلی مهمه اینکه سی سال با عذاب برم مدرسه چون صرفا شغلش راحت تره به نظرم خوب نیست🫠🫠🫠

از مظر مالی و حقوق فرقی ندارن

از نظر جایگاه اجتماعی هم دو تا شون کارشون پر زحمت پس قابل احترامن

ولی پیراپزشکی و اینا کلی رزیدنتی و بی خوابی و اینا داره

به جاش معلم که بشی غیر از زمان کوتاهش برای کار 

تازه سه ماه تابستون هم حقوق میگیری بدون اینکه بری

کلا برای دخترا به نظرم معلمی خیلی خوبه

کاملا من‌هوشبری میخونم گلم

موفق باشید❤️❤️

هوشبری چطوره؟ اگر بخواین یه مقایسه کلی بین هوشبری و اتاق عمل و پرستاری داشته باشید کدوم بهتره به نظرتون؟ چون بحث علاقه باشه من کلا محیط اتاق عمل و جراحی رو دوست دارم

از مظر مالی و حقوق فرقی ندارناز نظر جایگاه اجتماعی هم دو تا شون کارشون پر زحمت پس قابل احترامنولی پی ...

دقیقا من مامان خودم دبیره و حرفش همینه که واسه خانوم فرهنگیان بهتره چون عملا از عید ببعد خیلی کارشون سبک میشه و سه ماه تعطیلی با حقوق که به‌نظرم از این نظر سختی کار پیراپزشکی خیلی بیشتره ولی خب فقط دیگه باید واسه آموزش و پرورش کار کنی و محدودی از این جهت اما پیراپزشکی خصوصا پرستاری حیطه کاریش گسترده تره و اگه یه درصد به مهاجرت هم فکر کنی بالاخره امکانش هست ولیییییی بازم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم 🥲🥲🥲

موفق باشید❤️❤️هوشبری چطوره؟ اگر بخواین یه مقایسه کلی بین هوشبری و اتاق عمل و پرستاری داشته باشید کدو ...

مرسی گلم همچنین

راستش توصیه میکنم‌اصلا هوشبری نیای بازار کار بد حقوق پایین 

رشته بسته که ادامه تحصیل نداره 

پرستاری و اتاق عمل بهتره 

دوستم پرستاری میخونه راضیه فقط سختی کارشون بالاست اما بازار کار عالی مهاجرت عالی حقوق هم بد نیست امکان ادامه تحصیل تا دکتری هم هست 

اتاق عمل کارشون بیشتر داخل اتاق عمله اما خب بد نیست کارشون سبک تره 

مرسی گلم همچنینراستش توصیه میکنم‌اصلا هوشبری نیای بازار کار بد حقوق پایین رشته بسته که ادامه تحصیل ن ...

من خودم اتاق عملو دوست دارم اما پرستاری رو نه 

و خب طبق تصمیمی که با خانواده گرفتیم قرار شد مصاحبه فرهنگیان برم🥲🥲🥲🥲🥲اگه اون نشد میرم اتاق عمل

هنوزم از این تصمیم ناراحتم ولی خودم هم میترسم 

چون با اینکه علاقه ام رو اتاق عمله میترسم از آینده اش تضمین شده نیست به نظرم خصوصا توی شهر کوچیک