2777
2789
عنوان

ترشحات واژن

307 بازدید | 34 پست

سلام . میشه هرکس میدونه راهنمایی کنه

ترشحات کدر واژن نشونه چیه ؟ ترشحات لزج معذرت میخوام رنگش گاهی کدر و گاهی سبز کمرنگ

بدون خارش و بدون بو 

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عفونت

چه نوع عفونتی 

چون هروقت دکتر میرم داروی عفونت قارچی میدن درحالی که تو نت نوشته عفونت قارچی پنیری شکل هست ، خارش داره بو داره

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

چه نوع عفونتی چون هروقت دکتر میرم داروی عفونت قارچی میدن درحالی که تو نت نوشته عفونت قارچی پنیری شکل ...

نمیدونم چه نوعی هست ولی سبز حتما عفونت هست من یه برنامه دارم دوران پریودم توش ثبت میکنم همه عفونت ها و انواع و دکتر و ماما توش هست سوالاتتون اونجا بپرس بهتر جواب میدن 

عفونت با سوزش و خارش همراهه اگه بوی بدیذنداره و سفیده و کش داره برا خوده واژنه

گاهی رنگش به زردی هم میزنه

نمیدونم چه نوعی هست ولی سبز حتما عفونت هست من یه برنامه دارم دوران پریودم توش ثبت میکنم همه عفونت ها ...

میشه بگی اسمشو؟ 

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع

نمیدونم چه نوعی هست ولی سبز حتما عفونت هست من یه برنامه دارم دوران پریودم توش ثبت میکنم همه عفونت ها ...

اسم برنامه؟