2777
2789
عنوان

بلوتوث ماشین

1331 بازدید | 29 پست

دیشب پیاده شد با زن اولش حرف بزنه یهو صداش وصل شد به بلوتوث ماشین ، داشت میگفت بلیط چک کردم که کی بریم ! خونشون شهرستانه الان یک ماه میشه اومده تهران زن خونه مامانش مونده آقا هم پیش منه به جز دو روز آخر هفته که بچم میاد پیشم اینم زن رو میبره خونه مامان خودش موقع خواب میره طول روز باز پیش منه، این هفته هم زنه مریض شده بود کلا آخر هفته نرفت با من و بچم رفتیم باغ پسر عمه اش. با وجود این صدای زن رو شنیدم از دیشب حالم بده، چطور آنقدر با آرامش حرف میزد انگار نه انگار ده روز شوهرش رو ندیده ! یا مریض بودا این نرفته ببرش دکتر ! یا چطور وسط کارش تو ده روز وقت نداشته حتی یک سر کوچیک بزنه بهش! اصلا دعواشون نمیشه خیلی رفتار زنه عجیبه

یعنی سمازن دومی هسنی؟8

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اولی رو طلاق نداده؟ میدونستی و زنش شدی؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشون رفتارش عجیب نیست.مرده براش تموم شده.مرده.

شما عجیبی که با داشتن بچه از همسر قبلیت احتمالا اومدی آور شدی روی زندگی دیگه ای و هنوز دوست داری احتمالا اونو‌طلاق بده تا افتخارات رو‌جار بزنی.

متاسفم

اولی رو طلاق نداده؟ میدونستی و زنش شدی؟

میدونستم

میگه اولی گناه داره طلاقش بدم بعدم کاری نکرده بدی نکرده فقط مدلش مثل من نیست مذهبی و نماز خونه و چادری  

ایشون رفتارش عجیب نیست.مرده براش تموم شده.مرده.شما عجیبی که با داشتن بچه از همسر قبلیت احتمالا اومدی ...

مرده چیه!؟ میگم خیلی با ناز و قشنگ داشت حرف میزد که بلیط بخریم برگردیم خونه مون شهرستان

اسی کجایی پس؟‌بیا ببینیم چطور دلت اومد رو یه زندگی اواربشی؟

والا من آوار نشدم ، زنش شهرستان بود این خودش تهران بود نه کار داشت نه پول ، من پول گذاشتم کار راه انداختیم نذاشتم حتی طلای زنش بفروشه اجاره خونه اون زنش هم دادم زنه عین خیالش نبود تو خونش زیر کولر بود من صبح تا شب سرکار بودم

مرده چیه!؟ میگم خیلی با ناز و قشنگ داشت حرف میزد که بلیط بخریم برگردیم خونه مون شهرستان

انشالله که نسل زنای خونه خراب کن مثل شما منقرض بشه.

مطمئن باش از شما فقط هوسشو میگیره و دوباره برمیگرده کنار زن اولش و رندگیشو میکنه.این وسط تو میمونی و حوضت

یاشاسین آذربایجان💓✌

وای خدا من به این خونه خراب کن فش ندم .....

خونه ی چی؟؟ والا از در بیرون میکردم از پنجره میومد ، از همه جا بلاک کردم با گوشی یکی دیگه زنگ میزد . همین الانش هم هر چی میگم تموم کنیم میگه نمیخوام