2777
2789
عنوان

چرا شوهرم بی دلیل بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 45 پست
گاهی ک عصبی میشه واقعا ازش میترسم. بعد اینکه من الان چندروزه کارمو کنار گذاشتم. با مردا زیاد سروکار ...

ببین خیالت راحت راحته شوهر منم با اینکه خیانت نکرده بود اما منو همیشه یه ادم خائن کثیف مرد باز میدونست

خدای من شاهده من حتی تو مجردی هم دوست پسر نداشتم با هیچ مردی نه رفت امد داشتم نه دارم با هیچ کس نه گرم میگیرم نه میذارم کسی گرم بگیره طوری رفتار میکنم طرف بفهمه داره با کی حرف میزنه اما شوهرم چون خودش ذهنش داغونه منو همیشه متهم و اذیت میکرد هی تهدید میکرد منم چون خیالم راحت بود ربلکس برخورد میکردم بزار هرگوهبب میخوان بخورن فکر میکنن همه مثل خودشونن

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چرا الکی میترسی وقتی از خودت مطمئنی. این شگردشه میخواد خودشو تبرئه کنه و اینکه به تو القا کنه تو هم ...

باورت میشه از خودم کاملا مطمئنم ولی انقد جدی و مطمئن حرف میزد ترسیدم !! خودمم همش دارم ب خودم میگم چته تو ک کاری نکردی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا هردو رو برات حفظش کنه نه بابا زندگی کن مگه چندبار دنیا میای و چندسال عمر داریم بیخیال حرف مفت شو ...

حرف مفتشو بیخیال باشم یا خیانتشو یا نمک نشناسیشو. وای خدا. کجایی پس همش دعامیکنم بمیره. حداقل من بمیرم ولی یکیمون از بین بره

حرف مفتشو بیخیال باشم یا خیانتشو یا نمک نشناسیشو. وای خدا. کجایی پس همش دعامیکنم بمیره. حداقل من بمی ...

خیانت چیزیه که از دل یک زن بیرون نمیره فدات شم

سلامتی و خوشبختی دخترم
حرف مفتشو بیخیال باشم یا خیانتشو یا نمک نشناسیشو. وای خدا. کجایی پس همش دعامیکنم بمیره. حداقل من بمی ...

دعا کن ولی نگو بمیره یا خودت خدایی نکرده .دعاکن برا خودت وازخدا بخواه انتقامت رو از شوهرت بگیره

والا منم میگم اگ این از من چیزی دیده. واقعا ی درصدم شک‌کرده باشه چطور با من میگف میخندید؟ یا رابطه د ...

عزیزم مردی که میفهمه زنش بهش خیانت کرده از خونه پرتش میکنه بیرون چه برسه بخواد باهاش رابطه داشته باشه و باهاش بگه و بخنده زیاد به حرفاش اهمیت نده اگه بار دیگه اینو گفت بهش بگو چرت پرت نگو میزنم تو دهنت 

باورت میشه از خودم کاملا مطمئنم ولی انقد جدی و مطمئن حرف میزد ترسیدم !! خودمم همش دارم ب خودم میگم چ ...

بگه هرچقدرم جدی بگه نترس چون مطمئنی از خودت سرتو بالا بگیر  بزار اون حرص بخوره اینا همش از شگردهای بچگانه مردهاست . خودشون عقل ندارن فکر میکنن ما هم مثل خودشونیم. یه ثانیه فکر نمیکنه خانم من از خودش مطمئنه و کاری نکرده پس چیزی نمیتونم دربیارم. یا اینکه مدرک جعلی بالاخره لو میره عقل مردها در حد ماهی هم نیست

اون ی مرد واقعیه

اگه من جای تو بودم و توی سایت زنان و زایمان عضو بودم لاقل دهنمو می‌بستم.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

اگه من جای تو بودم و توی سایت زنان و زایمان عضو بودم لاقل دهنمو می‌بستم.

والا بگو شما مردا که اینقدر عاشق پیام دادندهستید یه گروه مردونه بزنید ول مرد های جهان عضو کنید حرف بزنید چرا میپرید تو تایپک خانما