2777
2789
عنوان

چرا شوهرم بی دلیل بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 45 پست

من الان نه ولی قبل از ازدواج دوست پسر داشتم بعد ازدواج هرگز هااا . اونوقت شوهرم فقط با من بود . من یک روان ارام ندارن با اینکه هیچی ندیدم‌مدام شکاکم . 

لپ کلام کافر همه را به کیش خود پندارد 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چه ساده ای ترفندشه میخواد زرنگ بازی دربیاره

مدرکم جور بکنه قاضی دادگاه اینقدر خنگ نیس که بدون اینکه صحت مدرکو دربیاره حکم بده چه برسه ادم‌عادی 

خیالت راحت این شامورتی بازیاشم از رو عوضی بودنه که گناهو از گردن خودش برداره بندازع رو تروخدا کم نیار موش نشو

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم بنظرم شما تو خونه باهاش بحث نکن و دیگه از خیانتش نگو  ،اگه قصد جدایی داری بدون اطلاعش کارات رو پیش ببر و هروقتم چیزی بهت گفت حساسیت نشون نده میخواد اذیتت کنه و بی محلی کن 

پس‌چرا میترسی نترس چیکار میخواد بکنه

گاهی ک عصبی میشه واقعا ازش میترسم. بعد اینکه من الان چندروزه کارمو کنار گذاشتم. با مردا زیاد سروکار داشتم‌مخاطب آقا داشتم ولی اصلا یادم‌نمیاد حتی ی پیام‌خارج از عرف داشته باشم

گاهی ک عصبی میشه واقعا ازش میترسم. بعد اینکه من الان چندروزه کارمو کنار گذاشتم. با مردا زیاد سروکار ...

نترس گلم چرا میخوای بخاطر یه حرف مفت خودتو اذیت کنی راحت باش

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم ساده ای الکی حرف میزنه

والا منم میگم اگ این از من چیزی دیده. واقعا ی درصدم شک‌کرده باشه چطور با من میگف میخندید؟ یا رابطه داره. تو دعوا یادش میاد من خیانت کردم. بعد چطور مدرک داره رو‌نمیکنه؟ من ک اصلا ظرفیتشو ندادم

من ک اصلا کلا صدامو دوس ندارم ب هیشکی ویس نمیدم حتی خواهرم حتی دوستای جونیم ب هیچ عنوان

مرداد کلن همشون همینن وقتی بهش گیر میدید و یه خیانتی رفتار نادرست ازشون سرمیزنه میگن تو ام کامل نیستی و فلان کارو کردی داره با روح و روان بازی می‌کنه بهش محل نده 

چرا الکی میترسی وقتی از خودت مطمئنی. این شگردشه میخواد خودشو تبرئه کنه و اینکه به تو القا کنه تو هم کاری کردی اگر بترسی میگه آره حتما ریگی به کفش داری رودست میزنه اما دستشو برگردون سمت خودش. بیخیال باش بگو باااااااشه اصلا باهاش بحث نکن یه لبخند بهش بزنو رد شو 

خیلی خستم دلم عمیقا مرگ میخاد یکی بخاطر مادرم یکی هم بخاطر دخترم دارم نفس میکشم

خدا هردو رو برات حفظش کنه نه بابا زندگی کن مگه چندبار دنیا میای و چندسال عمر داریم بیخیال حرف مفت شوهرت باش

سلامتی و خوشبختی دخترم