2777
2789
عنوان

بحثم با کارفرما بیایین لطفا

113 بازدید | 19 پست

تازه استخدام شدم بهداشت بعد کارفرمام هعی چیزای کوچیک رو بلد میکنه و بهم گیر میده اصلا هدفش یاد دادن نیست منم بدون حقوق و مزایا سه ماهه همه کارهارو انجام دادم بدون اینکه نیروی قبلی بهم یاد بده و کنارم باشه امروز کنار مراجعه کننده ها سرم داد زد منم دیگه کنترلمو از دس دادم گفتم بدون مزایا دارم کار میکنم وظیفتون بود ک کنارم نیروی قبلی رو بزارین حتی فلان امارو من خودم از بایگانی دراوردم نوشتم بخدا اصلا ینفر نیست بهم بگه این فرم بخاطر فلان چیزه زنیکه دوقورت و نیمش باقیه اینم بگم من خیلی اروم و خجالتی و درونگرام و اون داره ازم سواستفتده میکنه من بعد چه رفتاری داشته باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه اینطور آدما باید سلیطه باشی عزیزم منم دقیقا مثل تو بودم قبلنا ولی الان چون جاهای زیادی کار کردم ...

من استخدام رسمی ام میترسم بعدا برام بد شه

میشه ب منم بگی چیکار کنم چجوری حدوحدود براش مشخص کنم چون بقران ب جان بابام داره زور میگه

باید جسور باشی و باذاعتمادبه نفس و یه جورایی پروباشی و زبوندار. در عین حال محترم. که کسی نتونه آتو ا ...

متاسفانه هیچکدومو ندارم چجوری؟میشه بیشتر و با مثال راهنماییم کنی ممنونت میشم بقران اونقد ناراحتم گریه کردم قلبم انگاری از جاش کنده میشه

بی محلی کن رو کارت تمرکز کن

حتما همینکارو میکنم حتماا بخدا اطلاعاتم خیلی بالاس خودشم میدونه کارامو بدون کمک انجام مبدم ولی دنبال عیب و ابراده منم سرزبون دار نیستم اصلا

اصلا نشون نده ک ب این کار محتاجییییی

استخدام رسمی ام عزیزم و اینکه هربارم میگم متنفرم از اینکار بعد کارفرما برگشته به یکی از همکارا گفته کاش انصراف بده منم راحت شم😐بقران منم اصلا پرو و سرزبون دار نیستم درونگرا و خجالتی ام

استخدام رسمی ام عزیزم و اینکه هربارم میگم متنفرم از اینکار بعد کارفرما برگشته به یکی از همکارا گفته ...

لطفا پر رو باش....من تو محل کارم هم پر رو ام اما ابدا بی احترامی نمیکنم با زبون خوش حرفمو رک میزنم ....توام همین طور باش ...نزار کسی بارت کنه اما باهاشون هم خوب باش ...لطف زیادی نکن ....

لطفا پر رو باش....من تو محل کارم هم پر رو ام اما ابدا بی احترامی نمیکنم با زبون خوش حرفمو رک میزنم . ...

ممنونم ازت بینهایت باز اگ توصبه دیگه ای ممنونت میشم راهنماییم کنی