2777
2789
عنوان

مو بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 29 پست
کم خونی کم دارم

مال همین هست قرص ففول بخور و زینک من قرص ففول خوردم از ویتامین استفاده نکردم چون ففول و قرص آهن بهتره تا ویتامین ولی در کنارش روغن نارگیل به موهام میزدم

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

والا قرص کم خونی میخرم ففول اسمش خیلیم گرونه ولی خب ینی چون کم خونی دارم باید کچل بشم

باید به طور مرتب استفاده کنی هر ماه آزمایش بدی ففولی که میگی تنها کاری نمیکنه باید مواد غذایی گوشت قرمز زیاد مصرف کنی و مکمل های ویتامین 

کم خونی کچل نمیکنه عزیز بعد از تموم شدن کم خونی دوباره رویش داری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید به طور مرتب استفاده کنی هر ماه آزمایش بدی ففولی که میگی تنها کاری نمیکنه باید مواد غذایی گوشت ق ...

کم خونیم ک تموم نمیشه   از لحاظ غدایی مشکل ندارم ففولم مرتب میخورم

همون ففول میخورم مرتب زینکم یه مدت خوردم انگار ن انگار

بنظرم همون روغن نارگیل رو بزن خوبه چون خودم تاثیر شو دیدم می‌تونم اینو بهت پیشنهاد بدم انشالله که موهات رشد خوبی داشته باشه 🌈💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

موهام همش می‌ریخت هر روز حمام میرم روغن نارگیل هم میزنم الان یک ساله که استفاده می‌کنم محشره خیلی خوب بود برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم همون روغن نارگیل رو بزن خوبه چون خودم تاثیر شو دیدم می‌تونم اینو بهت پیشنهاد بدم انشالله که مو ...

انشالله ممنون از راهنمایی دلسوزانت  عزیزم 💐روغن نارگیل اصل اصلا پیدا نمیکنم

موهام همش می‌ریخت هر روز حمام میرم روغن نارگیل هم میزنم الان یک ساله که استفاده می‌کنم محشره خیلی خو ...

دوستمم موهاش خیلی بلنده استفاده میکنه  زیاد با پرپشتی مو  مشکل ندارم رشد قدیش کلافم کرده

انشالله ممنون از راهنمایی دلسوزانت عزیزم 💐روغن نارگیل اصل اصلا پیدا نمیکنم

🤍 خواهش میکنم عشقم این چیه حرفیه

من از عطاری می‌گیرم قیمتش مناسبه روغن نارگیل اصل اسمش فدک هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستمم موهاش خیلی بلنده استفاده میکنه زیاد با پرپشتی مو مشکل ندارم رشد قدیش کلافم کرده

منم اولش مثل شما بودم ازبس سرچ کردم دیگه گفتم آره خوبه پس همین روغن نارگیل رو میزنم به موهام که خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شامپو ریزش مو لوکس رزماری هم خوبه بزنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40