2777
2789
عنوان

شیمی چیکار کردینن این نمرات خوبن

163 بازدید | 13 پست

من که ببخشید ریییییدم 

یعنی به بالای۱۸فکر میکردم ولی ۱۶.۷۵میشم🥲سر چیزای چرت و پرت 

نمره های یازدهمم اینجوری شد تروخدا نظر واقعیتونو بگین

زیست ۱۷.۵

شیمی۱۶.۷۵

فارسی ۱۸به بالا

عربی ۱۸به بالا

دینی ۱۹.۵به بالا

زبان ۱۹

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیمی هنوز امتحان ندادن که پنجشنبست

یازدهم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خوبه که برا سال بعد زیستو فارسی شیمیتو ترمیم کن

ترمیم تک درس نداریم متاسفانه

نمرات خوبه عزیزم البته بستگی داره چه رشته ای مد نظرت باشه برای دانشگاه اگر دنبال پزشکی و داروسازی هس ...

نه دنبال اینا نیستم پیرا هارو میخوام مثل پرستاری ازمایشگاه اینا

خب نمراتت خیلی خوبه آفرین عزیزممنم یازدهم هستم ولی نمراتم پایین تره.

راضی نیستم اصلااا پارسال خیلی نمراتم بهتر بود مخصوصا شیمی

از یه مشاور شنیدم اصلاح مینن بازم اجازه تک درس میدن چون ب دغدغه تعداد امتحانا زیاد تو بازه زمانی محد ...

شاید 

امیدوارم البته

هرسال یه بازی جدید درمیارن اللن سال بعد هم بخاطر ترمیما میگن یازدهم مثبت