2777
2789
عنوان

عاشق گیلانم 🌱🥺

68 بازدید | 12 پست

یزد زندگی میکنم اما عاشق گیلانم با اینکه تا حالا نرفتم اما حس خوبی به این شهر دارم و امیدوارم حتی اگه برای زندگی نتونستم برم برای مسافرت حتما برم 🌱

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

منم بوشهر ولی کاش یروز اونجابرم زمدگی کنم مث بهشت ولی خب توخابم نمیبینم یروز برم اونجا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بوشهر ولی کاش یروز اونجابرم زمدگی کنم مث بهشت ولی خب توخابم نمیبینم یروز برم اونجا

نه اینجوری نگو میری امیدوار باش

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

اونجا انقد مار دارههههه یعنی فرشاشونو میزنن کنار بعضیا مار میبینن پر از پشه هم هست خلاصه خوشگلی داره ...

مار کجا بود

اون بدبخت ها مار نیستن که

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نه اینجوری نگو میری امیدوار باش

ن خاهرمااین شانسانداریم بایدبمونیم تاخاکستربشه وجودمون توبدبختی و گرمای این جنوب لعنتی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه