2777
2789
عنوان

استخدامی

88 بازدید | 13 پست

فقط شهر بومیم یه نفر میخواد 

چیکار کنم دارم میخونم خیلی خوندم ، موندم ادامه بدم یا نه اخه یه نفر؟ من کجا قبول میشم 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادامه بده شاید اون یه نفر ت باشی

مرسی از دلگرمیت  ،چهل روز دیگه امتحانه باید یا محکم بجنگم یا رهاش کنم ، بچهام گناه دارند ، نمیدونم چیکار کنم

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
من چی بگم ۸ ماهه میخونمرشتم نمیخوادفقط تهران میخواد اونم سخته چجور برم

منم همین حدودا دارم میخونم خیلی وقته ...... واقعا دلم میسوزه بعضیا در حد عالی ان و زشتشون رو نمیخان اونا خیلی گناه دارن

من چی بگم ۸ ماهه میخونمرشتم نمیخوادفقط تهران میخواد اونم سخته چجور برم

اگه جای من بودی میخوندی؟ یه نفر بومیم میخاد ، ۱۲ نفر مرکز استانم ، بنظرت بومی بزنم یا مرکز استان ؟ 

مرکز استان نمیتونی بزنی؟

۱۲ نفر میخاد ،بنظرم با توجه به ضریب بومی همون یه نفر بهتر باشه

اگه جای من بودی میخوندی؟ یه نفر بومیم میخاد ، ۱۲ نفر مرکز استانم ، بنظرت بومی بزنم یا مرکز استان ؟

بستگی داره حد نصاب استانت پارسال چندباشه

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

۱۲ نفر میخاد ،بنظرم با توجه به ضریب بومی همون یه نفر بهتر باشه

مروز استان ضریب بومی نیاز نداره

هیچکس ضریب نمیگیره

چه اونی که تو مرکز زندگی میکنه و چه اونی که تو مرکز زندگی نمیکنه

اگه بتونی حداقل امتیاز پارسال شهرت رو بگی بهتر میتونم کمکت کنم

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ می کوبد، رونده باش ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز