2777
2789

من چند سال عاشق یه پسره بودم با جون و دلم‌دوسش داشتم‌ولی هیچ وقت منو نمیدید انگار همش بهش تلقین میشد که منو نباید بخواد خلاصه منم همش بدبیاری میاوردم‌جوری که به چشم‌اون‌ نمیومدم‌مثلا چاق شدم نمیتونستم درس یخونم خانوادم مشکلات مالی براشونیش اومد خلاصه سقوط کردیم...

ولی الان اونوپسرهدرفته ازدواج کرده بعد من دارم میبینم که همه چی داره بهتر میشه و درسته درسامو گند زدم کنکورو گند زدم افتادم عقب ولی الان تو ۲۴ سالگی دارم خوب درس میخونم تازه رفتم رشته حقوق انگار زندگی داره روی خوبشو بهم نشون میده و هر روز شادتر اینم‌بگم قبلا بهم گفته بودن که مادر این پسره تو کارایی مثل دعا و اینا دست داره خلاصه اگه واقعا اون‌برام دعا گرفته بود انشالله شاهد ذره ذره نابود شدن عزیزاش و مخصوصا همون پسرش جلو چشم هاش باشه الهی خیر نبینه الهی هر بلایی سرمون اومد سرشون بیاد

ااا نفرین نکن همون سنگینی میاره برات خوب داره پیش می‌ره همه چی برات خداروشکرگذار باششششش خیلیییی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت پسره تورو ندیده چطور انتظار داری ننش برا تو دعا بگیره خود پسره تورو نخواسته من اعتقاد دارم ب این چیزا ولی فک نمیکنم وقتی شما باهم نبودین و چیزی بینتون نبوده بخواد دعا کنه

میاد ... اگه اینطور باشه...حتی اگه خودمون متوجه نشدیم..خدا خودش حواسش به همه چی هست ..از حق بنده هاش نمیگذره ...بعد شما اگه ارنباطتو با خدا قوی تر کنی و حرز امام جواد بگیری این اتفاقا اصلا نمیفته ..مگر به خاطر گناهی خودمون 

هیچ وقت پسره تورو ندیده چطور انتظار داری ننش برا تو دعا بگیره خود پسره تورو نخواسته من اعتقاد دارم ب ...

خب مامانش همش بد منو بهش میگفت مثلا یبار قرار بود همو ببینیم بعد پسره یهو گوشی رو جواب نداد گفتم‌چی شده گفت مامانم میگه تو تو عروسی با پسرا میرقصیدی

خب مامانش همش بد منو بهش میگفت مثلا یبار قرار بود همو ببینیم بعد پسره یهو گوشی رو جواب نداد گفتم‌چی ...

عزیزم خوشحال باش چرا نفرین می‌کنی 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

خب مامانش همش بد منو بهش میگفت مثلا یبار قرار بود همو ببینیم بعد پسره یهو گوشی رو جواب نداد گفتم‌چی ...

عزیزم چ بهتر الان ی غصه داری اگه زنش میشدی چی ننش همیشه وسط بود زندگیو برات زهر میکرد الانم باشرایطی ک میگی بهترین اینده رو داری چرا زن کسی بشی ک اینقد دهن بینه حتی جواب گوشیتو نداده خدادوست داشته باور کن