رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
پولت چقده؟ من پنج تومان داشتم دادم یه انگشنر بدون اجرت،یه کارشناس میگفت طلا دیگه قیمتش اینه اگه میخواید برید بخرید ماهم دیروز رفتیم صد و پنجا داشتیم طلا خریدیم
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
گرمی شش و چهار صدو ایناس اما کمترین قیمت فروش هفت و دویست بود که چون آشنا بود برای ما گرمی شش و هشتصد حساب کرد، طلافروشها خیلی کلاهبرداری میکنن بابت هر گرم کلی اضافه برمیدارن
موقع فروش از کارتش درمیارن میسوزنن یا برش میدن ممکنه وسطش ورق اهن باشه روکش طلا
اگه آشنا نباشه در عر صورت کلاه میذارن، فرضا میگن طلا گرمیشش تومانه شما یک گرم بخری جای شش هفت و خورده ای میگیرن به بهانه مالیات و اجرت، باید خودت بگی طلای دست دوم و بی اجرت میخوام برای پس انداز بهترین گزینس